; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bittman, Delia și Cheloo au agenda plină de concerte

08 August 2012

Au terminat auditiile X Factor, dar abia dacă au câteva momente de răgaz. Noua generație de jurați X Factor se pregătește pentru etapa urmatoare a show-ului muncind. Cheloo, Delia si Dan Bittman au agenda plină de concerte, în toată țara și vor profita de pauza dintre filmările pentru X Factor pentru a se întâlni cu fanii, dar si a lucra la proiectele muzicale în care sunt implicați. În mai puțin de trei săptămâni, își reiau însă activitatea la X Factor.

Auditiile X Factor s-au încheiat în acest weekend după un lung periplu prin toată țara în căutarea concurentului care va merita să devină următorul super star al României. Urmează, în curând, tabăra de pregătire, una dintre cele mai solicitante etape  ale concursului, deopotrivă pentru concurenții care au primit acum un răspuns afirmativ din partea juriului și pentru echipa din fața și din spatele camerelor.

Cu un program foarte încărcat,  Cheloo, Delia și Dan Bittman, abia dacă au câteva zile libere doar pentru ei. Agenda le este plină de concerte în toată țara, așa cum s-a întâmplat și înainte de audiții când la Cluj, Cheloo și Dan Bittman au venit direct de la concertele susținute pe litoral.

Odată cu etapa următoare X Factor și rolul  celor trei jurați începe să se transforme. Toți cei care au primit un răspuns afirmativ din partea noii generații de jurați vor trece prin trei zile de antrenamente și teste, astfel că la sfârșitul lor vor rămâne cei mai buni 24 de concurenti. Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificilă. Din judecători, cei trei se vor transforma în mentori și vor avea de îndrumat câte o grupă de concurenți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare