; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bittman: “Aştept finala “X Factor” cu nerăbdare”

16 December 2012

Solistul trupei Holograf nu mai aleargă prin ţară, de Sărbători, ca în anii trecuţi, când avea concerte cu trupa sa. Aflat în perioada de recuperare după operaţia de carotidă suferită recent la Viena, Dan Bittman a luat o pauză la cântat, dar tot este prins cu foarte multă treabă.

El se pregăteşte de finala „X Factor' care are loc pe 23 decembrie, a povestit vedeta pentru „TV mania' care apare pe 17 decembrie.

Cântăreţul şi-a amânat concertele cu Holograf din cauza problemelor de sănătate, însă asta îi oferă mai mult timp pentru pregătirile de finala „X Factor'.

„Aştept finala cu nerăbdare, este încununarea unui sezon important şi finalizarea unei responsabilităţi pe care mi-am asumat-o cu seriozitate. Este, totodată, apogeul unui show, care a început cu trei juraţi şi peste cinci mii de oameni (prezenţi la preselecţii – n.r.) care au visat fiecare să fie câştigători.'

Dan Bittman este mulţumit că rolul său în emisiune nu s-a rezumat doar la a selecta cei mai buni concurenţi. „Le-am confirmat unora dintre participanţi că au toate şansele să se numere printre artiştii talentaţi ai României, chiar dacă nu vor fi neapărat câştigători.'

Câştigătorul talent-show-ului de la Antena 1 va pleca acasă cu un premiu de 200.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare