; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ada

Dan Barna vine marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

27 February 2021

Marți, 2 martie, Dan Barna vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D! Politicianul  va da curs maratonului întrebărilor jurnalistei Denise Rifai, pentru a ne oferi detalii despre aspecte încă necunoscute despre cariera în politică, dar și viața personală.  În prezent, Dan Barna este vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România.

 Cu ce sunteți mai bun față de alți politicieni?', I-ați păcălit pe cei care v-au votat?', Vă conduce soția din umbră?', Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?', Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?', Vă e teamă că Cioloș v-ar putea lua partidul?, Ați fumat vreodată marijuana?', sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă politicianul Dan Barna, marți, 2 martie, de la ora 23:30, la 40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D.

Nu ratați marți, 2 martie, de la ora 23:30, o nouă ediție '40 de întrebări cu Denise Rifai, ce îl lare ca invitat pe politicianul Dan Barna, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare