Homepage  / Muzică

Dan Bălan, invitatul special al Irinei Rimes în concertul său. Artistul nu a mai cântat în București de 13 ani

Dan Bălan, invitatul special al Irinei Rimes în concertul său. Artistul nu a mai cântat în București de 13 ani
4

de Redactia Tvmania

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului Sufrageria Irinei. Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în Capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele sociale.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa ,,Ultima noapte”, care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a piesei este programată pentru 22 martie.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Relansarea piesei ,,Oriunde ai fi” se pare că vine cu numeroase surprize pentru comunitatea sa.

Piesa „Ultima noapte” este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să fie hit.

dan-balan-si-irina-rimes-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Foto: Denisa Stoian

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinău

Între repetițiile pentru turneul „Sufrageria Irinei”, care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, artista a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și cu vocea.

Artista nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, Irina a interpretat, cum doar ea știe, unele dintre cele mai iubite piese ale sale, „Cosmos” și „Nu știi tu să fii bărbat”. Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton