; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan balan The Voice

Dan Bălan, cea mai căutată persoană pe Google, în luna ianuarie. Care este motivul

07 February 2019

Dan Bălan face senzație în Ucraina! Recent cooptat în juriul celebrului format TV internațional de talente „The Voice', artistul este cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală.  

Așa se face că în luna ianuarie, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan ocupă primul loc la categoria personalități, devansând persoane din sfera publică a țării. 

Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice' Ucraina are parte anul acesta de efervescența și talentul antrenorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o varintă a celebrei melodii „Dragostea din tei' alături de o concurentă, ridicând sala în picioare.


 

Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat anul trecut „Numa Numa 2', o continuare a fenomenului „Dragostea din tei', cu videoclip filmat în Uganda, Africa. Piesa a avut un succes uriaș încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 10 milioane de vizualizări în prima săptămână și prezență în cele mai relevante topuri din întreaga lume, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia sau Japonia. În prezent piesa are aproape 53 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare