; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bălan are un nou single, „Lendo Calendo”

20 May 2013

După mai bine de un an şi jumătate, timp în care a lansat mai multe hituri în Rusia, Dan Bălan, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti moldoveni, revine pe piaţa muzicală internaţională cu un nou single, „Lendo Calendo', cântat împreună cu talentata artistă Tany Vander şi cu rapperul Brasco!

„O perioadă am scos mai multe piese în limba rusă, care au fost number one în topuri, iar acum m-am hotărât să lansez o piesă internaţională, datorită căreia o să vin şi în România. Sper că fanilor români să le placă noul single, mă voi întâlni cu ei cât de curând', a declarant Dan Bălan.

Piesa este compusă chiar de artist, iar la versuri, care sunt în spaniolă şi engleză, au colaborat şi Gerina di Marco şi Romel Rachaird Cummings.

„Linia melodică şi ritmul mi-au dictat faptul că versurile trebuie să fie într-o limbă hispanică. Cu toate acestea, eu nu ştiam mai deloc limba spaniolă, pe care m-am hotărât să o folosesc, aşa că în trei luni am învăţat-o, apoi am fost în Barcelona, ca să îmi perfecţionez accentul, şi am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originară din Venezuela', a explicat Dan Bălan.

Single-ul, perfect pentru vară, conţine şi câteva cuvinte inventate, care dau, de altfel, şi titlul melodiei.

„Eu am născocit aceste cuvinte, „Lendo Calendo'. Deşi nu înseană nimic, le-am gândit ca pe nişte cuvinte magice, precum „Abracadabra' sau „La lu lei', a mai spus Dan Bălan.

Piesa va avea şi un clip, care se va lansa luna viitoare şi care va fi filmat sub îndrumarea unui regizor rus.

Puteţi asculta aici piesa Dan Bălan – „Lendo Calendo' ft. Tany Vander & Brasco, lansată împreună cu MediaPro Music:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare