Homepage  / Vedete româneşti

Dan Badea, primele declarații după ce a fost înlocuit la iUmor 2023, sezonul 15. „O să se vadă la televizor”

Dan Badea, primele declarații după ce a fost înlocuit la iUmor 2023, sezonul 15. „O să se vadă la televizor”
4

de Redactia Tvmania

Dan Badea și Șerban Copoț nu vor mai prezenta următorul sezon al emisiunii iUmor la Antena 1, fiind înlocuiți de Emi și Cuza. La scurt timp după anunțul făcut de Antena 1, Dan Badea a oferit și primele declarații.

Dan Badea, primele declarații după ce a fost înlocuit la iUmor 2023

Într-un interviu acordat pentru Playtech, Dan Badea a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, dar a făcut și un anunț legat de cariera lui în televiziune.

În prezent, după încheierea contractului cu „iUmor”, Dan Badea își dedică timpul carierei de comediant și are un turneu în desfășurare în țară. În plus, cariera lui în televiziune continuă. Actorul a dezvăluit că a obținut un alt proiect la Antena 1. În viitor, va apărea la același post, dar într-o altă emisiune.

Dan Badea, primele declarații după ce a fost înlocuit la „iUmor”

„Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor, în același trust. O să fie ceva frumos”, a declarat Dan Badea pentru sursa citată.

Dan Badea, primele declarații după ce a fost înlocuit la iUmor 2023, sezonul 15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cu câteva săptămâni în urmă și Șerban Copoț anunța plecarea sa de la cârma emisiunii:

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare în bine, prin care îmi iau «La revedere» de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane.

Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele”, anunța prezentatorul la începutul lunii iulie.

Emi și Cuza, noii prezentatori iUmor 2023, sezonul 15

Emi și Cuza, foști concurenți la „Asia Express”, dar și la „Te cunosc de undeva”, vor prezenta sezonul 15 „iUmor”.

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 iUmor nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise.

Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza, potrivit a1.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton