; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

89094002_646825332554246_6816903992026211283_n

Dan Badea („iUmor”) i-a tăiat moțul băiețelului său. Ce a ales micuțul de pe tavă

12 March 2020

Dan Badea i-a tăiat moțul băiețelului său, Arias. Fiul prezentatorului de la iUmor' a împlinit un an pe data de 9 martie și a fost sărbătorit așa cum se cuvine.

Dan Badea și Mădălina Badea, soția sa, i-au organizat o petrecere pe cinste micuțului Arias Dan Ioan. Cei doi au dezvăluit cu această ocazia și ce a ales fiul lor de pe tavă, conform tradiției.

Primul obiect preferat de Aris a fost microfonul, aspect care i-a bucurat foarte tare pe părinți, având în vedere că în credința populară se spune că ceea ce alegi de pe tavă este un simbol a ceea ce vei alege să faci în viitor din punct de vedere profesional, și nu numai.  Dan Badea și soția sa au postat cu această ocazie mai multe fotografii în mediul online și alături au scris un mesaj emoționant: 

„Arias a împlinit 1 AN! 1 an plin de magie, de iubire fără margini și de împlinire totală! Te iubim, minunea noastră! La mulți ani! Mulțumim celor ce ne-au fost alături, mulțumim nasilor, multumim (…) pentru tortul magic și deliciosul candybar!' Dan Badea a explicat în trecut cum s-au decis, el și soția sa, în alegerea numelui deosebit pe care-l poartă fiul lor:

„Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă ‘prezență nobilă'. 

Dan Badea, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit în 2017 cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia. Cererea în căsătorie a avut loc în Las Vegas, în același loc în care actorul de stand-up comedy a cerut-o de soție și pe Lora. Reamintim că actorul și Lora au divorțat în 2014, după un mariaj de doar 2 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare