; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Damla Sönmez

Damla Sönmez („O poveste de iubire”) joacă într-un serial turcesc nou

28 February 2017

Actriţa Damla Sönmez, pe care telespectatorii români o ştiu din serialele „Lupta rozelor' (Acasă) şi  „O poveste de iubire' (Happy Channel), se pregăteşte să revină pe micile ecrane din ţara natală într-un nou serial, adaptare după romanul „Mândrie şi prejudecată' de Jane Austen.

 Vezi galeria foto >

Săptămâna aceasta, Happy Channel difuzează ultimele episoade din serialul turcesc „O poveste de iubire', pe care actriţa Damla Sönmez l-a făcut înainte de „Lupta rozelor', serial difuzat de Acasă anul trecut. Pentru fani, repetăm că ultimul episod al serialului va fi difuzat vinerea aceasta.

În acest timp, în Turcia natală, presa scrie despre data premierei pentru cel mai recent proiect tv al actriţei, serialul „Aşk ve Gurur': primul episod al noii producţii va fi difuzat duminică, 5 martie, de la ora 20.00, pe canalul Show TV.

„Mândrie şi prejudecată', în variantă modernă

„Aşk ve Gurur' înseamnă „Mândrie şi prejudecată', iar site-ul izleyiciplatformu.com scrie că serialul turcesc este într-adevăr o variantă modernă, turcească, a celebrului roman scris de Jane Austen.

În noul serial, Damla Sönmez este Zeynep şi provine dintr-o familie modestă, Esen, ce trăieşte în Istanbul. Zeynep este îndrăgostită de Murat (Alper Saldıran) încă din copilărie, dar, după ce acceptă cererea acestuia în căsătorie, îl cunoaşte pe Kenan (interpretat de Mert Fırat), un tânăr dintr-o familie foarte bogată a Istanbului, de care se simte foarte atrasă.

Sursa foto: twitter.com.

Citește și:

Happy Channel: se termină „O poveste de iubire', începe „Sezonul cireşelor'

FOTO. Un nou serial turcesc la Happy Channel. „O poveste de iubire' începe astăzi

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare