Homepage  / Vedete româneşti

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit. Soția prezentatorului a fost o apariție desprinsă din povești: „Sufletele s-au îmbrățișat”

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit. Soția prezentatorului a fost o apariție desprinsă din povești: „Sufletele s-au îmbrățișat”
12

de Cristina Țapu,

Ziua de 8 iunie este una foarte importantă pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cei doi și-au unit destinele în fața familiei și a prietenilor, în cadrul unei ceremonii elegante și restrânse. Mireasa a distribuit deja pe pagina personală de Instagram mai multe imagini din ziua nunții, alături de un mesaj emoționant adresat soțului său.

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit

Daliana Răducan și Răzvan Simion au devenit oficial soț și soție în data de 8 iunie. Arhitecta a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini de la ceremonie, alături de un mesaj emoționant adresat celui care i-a devenit soț.

daliana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„A durat mult pana mi-am gasit camaradul de viata potrivit. Ne-am asteptat reciproc, si eu pe el, si el pe mine. Ne-am asteptat pregatindu-ne unul pentru celalalt. Ani de zile, experiente traite separat pentru a ne aduce impreuna. Nu m-a intrebat, nu am raspuns, DA-ul s-a nascut din noi, in clipa in care privirile ni s-au intalnit si sufletele s-au imbratisat. Astazi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi”, a fost mesajul scris de Daliana.

Daliana Răducan și-a creat propria rochie de mireasă

Soția lui Răzvan Simion a îmbrăcat o rochie elegantă, tip sirenă, cu dantelă și a avut o coafură la fel de simplă, dar care a emanat o frumusețe atemporală.

Fiind o iubitoare de artă, Daliana Răducan a dorit ceva unic și personalizat, refuzând să se mulțumească cu o simplă rochie. Astfel, rochia ei de mireasă a fost desenată și creată special pentru ea, fiecare detaliu reflectându-i personalitatea, după cum ea însăși afirmă.

„A desenat rochia special pentru mine. Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a declarat Daliana Răducan despre cea care i-a creat rochia de mireasă.

Răzvan Simion a fost căsătorit până în 2015 cu Diana Simion, cu care are o fată și un băiat. Apoi, a avut o relație cu Lidia Buble. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2020, după o relație de 5 ani. La scurt timp de la despărțirea de Lidia, Răzvan a întâlnit-o pe cea care îi va deveni soție.

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducans-au logodit la începutul anului 2023. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb, cu diamante, iar pe data de 8 iunie 2024 au devenit oficial soț și soție.

Sursă foto: Instagram Daliana Răducan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton