Homepage  / Vedete româneşti

Daliana Răducan și-a creat propria rochie de mireasă pentru nunta cu Răzvan Simion: „O experiență memorabilă!”

Daliana Răducan și-a creat propria rochie de mireasă pentru nunta cu Răzvan Simion: „O experiență memorabilă!”
13

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan se vor căsători curând, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Se pare că frumoasa arhitectă și-a ales deja rochia de mireasă, care a fost creată special pentru a o face să se simtă precum o prințesă în ziua cea mare.

Daliana Răducan și-a ales rochia de mireasă pentru ziua cea mare

Răzvan Simion și Daliana Răducan urmează să-și unească destinele în curând, iar arhitecta a finalizat unul dintre cele mai importante elemente ale nunții: rochia de mireasă.

Fiind o iubitoare de artă, Daliana Răducan a dorit ceva unic și personalizat, refuzând să se mulțumească cu o simplă rochie. Astfel, rochia ei de mireasă a fost desenată și creată special pentru ea, fiecare detaliu reflectându-i personalitatea, după cum ea însăși afirmă.

daliana-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„A desenat rochia special pentru mine. Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a declarat Daliana Răducan despre cea care i-a creat rochia de mireasă.

Daliana Răducan nu a făcut publice imagini cu rochia sa, însă a oferit câteva detalii, prezentând o parte din procesul de creare a acestei ținute spectaculoase. În imaginile publicate pe Instagram, Daliana Răducan apare examinând detaliile mai multor rochii de mireasă.

Daliana Răducan s-a obișnuit greu cu atenția primită după ce a devenit iubita lui Răzvan Simion

De asemenea, Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Aceasta spune că i-a fost greu la început să facă față tranziției de la persoană necunoscută la persoană publică. În momentul în care s-a cuplat cu Răzvan Simion, Daliana s-a confruntat cu o atenție sporită din partea oamenilor și a presei, lucru total neobișnuit pentru ea.  

Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. 

A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…) Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună”, a mai spus Daliana Răducan. 

Răzvan Simion a fost căsătorit până în 2015 cu Diana Simion, cu care are o fată și un băiat. Apoi, a avut o relație cu Lidia Buble. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2020, după o relație de 5 ani. La scurt timp de la despărțirea de Lidia, Răzvan a întâlnit-o pe cea care îi va deveni soție.

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducans-au logodit la începutul anului 2023. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb, cu diamante.

Sursă foto: Instagram Daliana Răducan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton