Homepage  / Vedete româneşti

Daliana Răducan, detalii neștiute despre relația cu Răzvan Simion. „A trebuit să fac față la foarte multe situații”. Ce a spus despre nuntă

Daliana Răducan, detalii neștiute despre relația cu Răzvan Simion. „A trebuit să fac față la foarte multe situații”. Ce a spus despre nuntă
13

de Roxana Mirea,

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de nuntă. De la ideea inițială de a organiza un eveniment restrâns, cuplul îndrăgostit a extins lista invitaților, astfel că nunta lor promite să fie una mai fastuoasă decât planificaseră inițial. Recent, Daliana Răducan a rupt tăcerea și a făcut declarații despre nunta cu Răzvan Simion. Aceasta și-a ales deja rochia de mireasă.  

Daliana Răducan, noi detalii despre nunta cu Răzvan Simion 

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt gata de nuntă. Marele eveniment va avea loc în această vară, iar iubita prezentatorului TV de la Antena 1 a spus în ce stadiu se află cu pregătirile. Răzvan Simion nu este la primul eveniment de acest gen. El a fost căsătorit cu Diana, mama copiilor lui. Apoi, a avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble. După despărțire, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îndrăgostit până peste cap de Daliana Răducan. 

Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. (…) Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a declarat Daliana Răducan în cadrul podcastului „WHITE – Conversații liminale cu Eliza Kazan”, potrivit cancan.ro.

Daliana Răducan și Răzvan Simion  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Daliana Răducan, despre relația cu Răzvan Simion

De asemenea, Daliana Răducan a vorbit despre relația cu Răzvan Simion. Aceasta spune că i-a fost greu la început să facă față tranziției de la persoană necunoscută la persoană publică. În momentul în care s-a cuplat cu Răzvan Simion, Daliana s-a confruntat cu o atenție sporită din partea oamenilor și a presei, lucru total neobișnuit pentru ea.  

Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. 

A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…) Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună”, a mai spus Daliana Răducan. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton