; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Governors Awards, Arrivals, Dolby Theatre, Los Angeles, USA   27 Oct 2019

Dakota Johnson va juca în noul film al Oliviei Wilde

18 May 2020

Dakota Johnson s-a alăturat distribuției filmului „Don’t Worry Darling', un thriller semnat de Olivia Wilde. Încă nu se cunosc multe detalii despre noul film, dar acțiunea acestuia se va concentra, se pare, pe povestea unei casnice nefericite din anii ’50.

Olivia Wilde a debutat anul trecut în regie cu reușita comedie „Booksmart – Examen de (i)maturitate' (2019), disponibilă pe HBO și HBO Go. Aceasta îi are în distribuție pe Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jason Sudeikis și Lisa Kudrow. 

Vedeta din „Fifty Shades of Grey' și „A Bigger Splash: Pasiuni periculoase' este cel mai nou nume de pe genericul filmului „Don’t Worry Darling', din care făceau deja parte Chris Pine, Shia LaBeouf, Olivia Wilde și Florence Pugh. Olivia Wilde și-a exprimat pe Instagram bucuria cooptării ei în proiect și a declarat că e nerăbdătoare să înceapă filmările. 

Dakota Johnson (30 de ani) a mai jucat anul trecut cu Shia LaBeouf, în filmul independent „The Peanut Butter Falcon'. Actrița este în prezent într-o relație cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare