; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dakota johnson chris martin z

Dakota Johnson face primele dezvăluiri despre relația cu Chris Martin: „Sunt foarte fericită”

27 September 2018

Discretă în ceea ce privește viața personală, Dakota Johnson (28 de ani), a confirmat în cadrul unui interviu oferit publicației Tatler Magazine, relația pe care o are cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. 

 

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală, dar sunt fericită', a mărturisit actrița francizei „Cincizeci de umbre ale lui Grey' („50 Shades of Grey'). 

Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi încă din luna ianuarie, însă nici unul nu a dorit să vorbească despre relația pe care o au. 

 

Potrivit presei americane, Dakota și Chris deja și-au făcut tatuaje identice pentru a marca sentimentele pe care le au. Ar fi vorba de semnul infinitului pe interiorul unui deget. 

 

Dakota Johnson și Chris Martin nu au făcut până acum alte comentarii, însă alte vedete au dezvăluit mai multe detalii. În luna mai, Melania Griffith, mama actriței, a declarat că este de acord ca fiica ei să aibă o relație cu Chris Martin. „Îl ador!', a spus aceasta, adăugând „Ea este însă foarte discretă în privința vieții ei și eu respect asta.'

O altă vedetă care a vorbit despre relația lor este Diane Keaton, care a confirmat că cei doi formează un cuplu. Ea a declarat în emisiunea The Ellen DeGeneres Show că i-a văzut la petrecerea lui Ellen: „Voi vorbi despre Chris Martin. Este cu Dakota, așa-i? Sunt un cuplu, ați înțeles?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare