Homepage  / Vedete străine

Dakota Johnson a fost cerută în căsătorie de solistul Coldplay, Chris Martin. Cei doi sunt împreună de peste șase ani

Dakota Johnson a fost cerută în căsătorie de solistul Coldplay, Chris Martin. Cei doi sunt împreună de peste șase ani
6

de Cristina Țapu,

Fericire fără margini pentru solistul trupei Coldplay și pentru actrița Dakota Johnson. Publicațiile de peste Ocean scriu că vedeta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, iar cei doi sunt gata să facă pasul următor în relație. Iată detaliile!

Dakota Johnson a fost cerută în căsătorie de Chris Martin

Chris Martin trăiește într-un adevărat paradis al iubirii alături de Dakota Johnson. Solistul trupei Coldplay a cerut-o pe actrița în căsătorie cu puțin timp în urmă, conform informațiilor furnizate de Mirror.

O sursă a dezvăluit că cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, iar pasul acesta, cererea în căsătorie a fost unul cât se poate de normal. Nu se grăbesc să facă planuri pentru nuntă, ci doar se bucură să își oficializeze angajamentul, a declarat sursa pentru publicația menționată în rândurile de mai sus.

10th Annual LACMA Art+Film Gala – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cuplul ar fi primit și aprobarea fostei soții a lui Martin, Gwyneth Paltrow. În octombrie anul trecut, aceasta a mărturisit că este „bună prietenă” cu vedeta din „Madam Web” și a caracterizat-o drept „o persoană adorabilă și minunată”.

Cei doi au fost împreună din 2017, însă au avut o scurtă perioadă de pauză în 2019. Dakota Johnson, fiica actorului Don Johnson și a actriței nominalizate la Oscar Melanie Griffith, a provocat speculații despre o posibilă logodnă în 2020, când a fost surprinsă cu un inel de smarald impresionant pe degetul inelar de la mâna stângă.

Chris Martin a fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow

Martin, în vârstă de 47 de ani, a fost partenerul lui Paltrow timp de 11 ani înainte de a anunța despărțirea de aceasta în 2014, iar divorțul lor s-a finalizat în 2016. Pe de altă parte, Johnson nu a fost căsătorită până acum, dar a avut relații anterioare cu scientologul Jordan Masterson și cu Matthew Hitt.

Actrița se înțelege de minune cu cei doi copii pe care artistul îi are din relația cu fosta soție. „Îi iubesc pe acești copii de parcă viața mea ar depinde de asta. Din toată inima mea”, a spus ea, referindu-se la cei doi copii pe care Chris Martin îi are alături de Paltrow.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton