; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daisy ridley_0

Daisy Ridley va juca într-un nou thriller, „The Marsh King’s Daughter”

22 February 2021

Daisy Ridley (28 de ani), vedeta francizei „Războiul stelelor', va juca într-un thriller intitulat „The Marsh Kings Daughter', care va fi regizat de Neil Burger, informează deadline.com.

Filmul va fi ecranizarea best-sellerului omonim scris de Karen Dionne, despre care s-a spus că „rămâne întipărit pentru totdeauna în mintea cititorilor' și care a fost asemănat cu alt thriller celebru, „Room' (2016), cu Brie Larson în rolul principal (care i-a adus acesteia Oscarul, Globul de Aur și BAFTA în 2016), despre o femeie ținută captivă timp de șapte ani împreună cu băiețelul ei. 

Eroina cărții și a filmului „The Marsh Kings Daughter' este Helena Pelletier (Daisy Ridley), o femeie cu o căsnicie fericită, două fiice reușite și o afacere de succes. Ea are însă un trecut îngropat cu atâta grijă, încât nici măcar soțul ei nu-i cunoaște tragedia. Mama Helenei fusese răpită la vârsta adolescenței de un bărbat extrem de dur, care a ținut-o captivă într-o cabană izolată din Michigan. La doi ani după răpire, aceasta a născut-o pe Helena, care și-a îndrăgit viața trăită în natură și chiar pe tatăl ei, până când a aflat că acesta e, de fapt, o brută. Când tatăl ei (cunoscut sub numele de Marsh King), aflat în închisoare, omoară doi gardieni și evadează, ascunzându-se în pădure, o singură ființă e capabilă să-i găsească ascunzătoarea și să ajute la prinderea sa: fiica lui, Helena. 

Pelicula „The Marsh Kings Daughter' va fi regizată de Neil Burger, autorul filmelor „Iluzionistul' (2006), „Dincolo de limite' (2011) și „Divergent' (2014), iar scenariul care va transpune pe ecran cartea lui Karen Dionne va fi scris de Mark L. Smith (scenaristul multi-premiatului „The Revenant: Povestea lui Hugh Glass', din 2015). Viitorul thriller va fi produs de studiourile Black Bear, dar încă nu are stabilită distribuția sau o dată de lansare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare