Homepage  / Vedete străine

Daisy Ridley a aflat că suferă de boala Basedow-Graves. Ce a spus actrița din „Stars Wars” despre diagnostic

Daisy Ridley a aflat că suferă de boala Basedow-Graves. Ce a spus actrița din „Stars Wars” despre diagnostic
10

de Roxana Mirea,

Daisy Ridley a primit un diagnostic dur: vedeta din „Star Wars: The Rise of Skywalker” suferă de boala Basedow-Graves. Inițial, actrița a pus simptomele pe baza unui „rol foarte stresant”. Ea s-a gândit imediat la filmul „Magpie”, un thriller psihologic care a solicitat-o foarte mult.  

Daisy Ridley a fost diagnosticată cu o boală autoimună 

Daisy Ridley a vorbit despre sănătatea ei și a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Graves anul trecut. Actrița din „Star Wars: The Rise of Skywalker” a declarat într-un nou interviu că a atribuit inițial simptomele bolii rolului stresant din „Magpie”. 

M-am gândit: ‘Ei bine, am jucat un rol foarte stresant; probabil că de aceea mă simt rău’”, a declarat Ridley pentru „Women’s Health” într-un interviu recent. 

„Magpie” este un thriller psihologic regizat de Sam Yates. Ridley joacă alături de actorii Shazad Latif și Matilda Lutz. 

Daisy Ridley a declarat că unele dintre simptomele sale includeau bătăi rapide ale inimii, scădere în greutate și oboseală. Medicul i-a spus lui Ridley că boala Graves îi dă un sentiment ciudat de oboseală. 

„A fost amuzant, mă gândeam: „Credeam că lumea mă enervează”, dar se pare că totul funcționează atât de repede, încât nu te poți relaxa”, a spus Ridley.  

Faptul că a fost diagnosticată cu boala Graves a determinat-o pe Ridley să facă unele schimbări în alimentație și să renunțe la gluten, adăugând: „Nu sunt foarte strictă în această privință, dar, în general, reducerea glutenului mă face să mă simt mai bine.” 

Daisy Ridley a fost diagnosticată cu o boală autoimună Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Întotdeauna am fost preocupată de sănătate, iar acum încerc să fiu mai preocupată de bunăstare”, a adăugat Ridley.  

Ridley a remarcat cât de important este să își asculte corpul, spunând: „Cu toții citim statisticile despre femeile care nu sunt diagnosticate sau sunt subdiagnosticate și care trebuie să se obișnuiască să spună: „Chiar nu mă simt bine” și nu să spună: „Sunt bine, sunt bine, sunt bine, sunt bine, sunt bine”. A devenit o normalitate să nu te simți bine.” 

Alte celebrități notabile care au fost diagnosticate cu boala Graves sunt Wendy Williams și Missy Elliott.  

Boala Basedow-Graves este o afecțiune autoimună, în care sistemul imun produce anticorpi care stimulează tiroida să funcționeze în exces (provocând hipertiroidism) și care inflamează musculatura oculară, cauzând modificările specifice de la nivelul ochilor. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton