Homepage  / Vedete româneşti

Daiana Prodan de la „Insula Iubirii” va apărea într-un serial de pe Netflix: „Am luat rolul principal!”

Daiana Prodan de la „Insula Iubirii” va apărea într-un serial de pe Netflix: „Am luat rolul principal!”
13

de Cristina Țapu,

Sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii” s-a bucurat de un succes răsunător în rândul publicului, iar unii dintre participanți au dat lovitura după încheierea emisiunii, bucurându-se din plin de un val de popularitate. Daiana Prodan a semnat un proiect important despre care a oferit detalii pe contul personal de Tik-Tok. Iată despre ce este vorba!

Daiana Prodan va apărea într-un nou serial de pe Netflix

Daiana Prodan va apărea într-un nou serial pe Netflix! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a obținut rolul principal și a dezvăluit că va interpreta un personaj pe nume Lexa, într-un serial de acțiune. După participarea la show-ul de la Antena 1, fosta parteneră a lui Rareș Petre se bucură acum de un succes impresionant în mediul online, iar oportunitățile profesionale nu au întârziat să apară!

Într-un live pe TikTok, Daiana Prodan a anunțat că a primit rolul principal într-un nou serial românesc care va fi difuzat pe platoforma Netflix. Fosta concurentă de la Insula Iubirii va interpreta un personaj pe nume Lexa, într-o producție plină de scene de acțiune, însă nu a oferit detalii suplimentare despre personajul său.

Daiana și Rareș au plecat împreună de la Insula iubirii 2024, sezonul 8  (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal”, a declarat Daiana.

Potrivit cancan.ro, serialul în care va juca Daiana Prodan, fosta concurentă de la Insula Iubirii, ar fi produs de Andy Popescu, o figură cunoscută în lumea creatorilor de conținut auto. Încă de la începutul anului 2023, acesta a declarat că are în plan un astfel de proiect îndrăzneț.

„Aș vrea să fac un serial. Dacă tot am echipamentul ăsta acasă de producție, pot să fac un serial care să nu mă coste foarte mult. Singurul dezavantaj sunt banii pentru că trebuie să plătești oameni, operatori. Mai trebuie plătiți și oamenii care joacă. Trebuie să avem un scenarist bun. Trebuie să scoți bani sin buzunar. E mișto ideea să faci un film, doar că e foarte greu.”, declara acesta, în cadrul emisiunii Promotor.

Daiana și Rares s-au despărțit la câteva luni după încheierea filmărilor pentru Insula Iubirii

Daiana și Rareș au fost și nu s-au lăsat vrăjiți de farmecele ispitelor de la Insula iubirii 2024, show difuzat la Antena 1. Totuși, Daiana s-a remarcat prin atitudinea ei și limbajul colorat.

Mulți dintre fanii emisiunii n-au fost de acord cu comportamentul ei de la Insula iubirii, așa că au criticat-o în mediul online. Deși au revenit în România ca un cuplu, relația dintre Daiana și Rareș a ajung la final la câteva luni de la încheierea filmărilor, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton