Homepage  / Vedete româneşti

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, detalii despre certurile lor de la Power Couple România. „Nu eram nervoasă real”

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, detalii despre certurile lor de la Power Couple România. „Nu eram nervoasă real”
10

de Roxana Mirea,

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au câștigat primul sezon din „Power Couple România”. De-a lungul competiției, cei doi s-au mai certat, iar fanii au criticat-o pe Daiana pentru firea ei vulcanică. Recent, cei doi au vorbit despre certurile din cuplul lor și despre momentele tensionate pe care publicul le-a văzut pe micul ecran.  

Daiana Anghel, despre certurile cu Sorin Gonțea de la Power Couple România 2024 

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, sunt câștigătorii „Power Couple România 2024” și au plecat acasă cu suma de 27.350 de Euro. De-a lungul competiției, au existat câteva schimburi de replici dure între cei doi, iar fanii show-ului au criticat-o pe Daiana pentru răbufnirile ei. Recent, aceasta a spus că show-ul „a scos demonii din ea”, fiind o fire foarte competitivă. 

„Ce să fac, dacă am ajuns într-un show care scoate ”demonii” din noi. Dar să știi că nu sunt ofticoasă, sunt foarte competitivă și în momentul în care încep ceva, o probă, orice, un joc, nu pot să renunț ușor. Adică trag cu toate puterile, trag să duc la capăt. Și atunci trag și de So (n.r. – Sorin, soțul ei), că dacă suntem în doi, așa se întâmplă. Când ești singur și depinde numai de tine, tragi într-un fel. Când ești în echipă și nu depinde doar de tine, dinamica se schimbă. Iar So este genul acela de om de care trebuie să tragi. Am zis și în testimoniale. Sportul de performanță nu se face cu rugatul frumos”, a declarat Daiana Anghel pentru ego.ro. 

Daiana si Sorin au castigat Power Couple RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Daiana și Sorin spun că nu s-au certat cu adevărat la Power Couple România 2024 

Sorin Gonțea a spus că nu au adormit niciodată supărați unul pe celălalt, în competiție. „Nici acasă nu se întâmplă chestia asta. Nici acolo nu s-a întâmplat. Mai mult de 5 minute la ea nu ține supărarea. Nici la mine. Adică nu există așa ceva”, a spus Sorin Gonțea. 

Daiana Anghel a spus că ei nu s-au certat la „Power Couple România” și că nu era nervoasă cu adevărat pe soțul ei. 

Aici trebuie să ne cunoști foarte bine, ca să îți dai seama că noi nu ne certam la ”Power Couple”. Nu eram nervoasă real. Că dacă sunt nervoasă real, mie nu îmi mai arde nici de caterinci, nici de ”te omor”, ”te crăp”. Astea sunt așa făcute din glumă. Dacă sunt realmente supărată, este cu totul și cu totul altceva. Astfel mă manifest, nu așa. 

Nu eram în filmul ăla, adică nu eram atât de supărată încât să fie niște nervi sau o criză reală de nervi. Asta cu ”te omor, te crăp” este vorba mea”, a explicat Daiana Anghel despre certurile pe care le-a avut cu soțul ei în show-ul de la Antena 1. 

De câte ori s-au certat Daiana și Sorin până acum 

Sorin Gonțea spune că s-au certat cu adevărat doar de maximum 3 ori de când sunt împreună. 

„Cred că în 10 ani ne-am certat de două sau de trei ori. Pe bune. Bineînțeles că din cauza mea (râde). Certuri de 5-10 minute în care s-a urlat de ni s-au umflat venele în cap, după care s-a liniștit tot. Scurt. Sunt descărcări, e normal în orice cuplu. Oricine îmi spune că într-un cuplu așa ceva nu există n-are cum. La un moment dat va ”exploda”. Din când în când, probabil că mai este nevoie să te mai și descarci”, a declarat Sorin.  

Nu cred că este sănătos pentru nimeni să țină, pentru că nu rezolvi mare lucru ținând în tine. Ori că te consumi pe interior, ori că lași afară ce este de lăsat și apoi este totul ok. Nu e cazul la probe să ținem în noi, am zis ce am avut de zis și am mers mai departe”, a adăugat Daiana.  

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton