Homepage  / Vedete româneşti

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple România”. Primele declarații

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple România”. Primele declarații
33

de Roxana Mirea,

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon „Power Couple România”! Marea finală a avut loc miercuri, 13 martie 2024, iar trei cupluri au luptat pentru marele trofeu. Ultima probă, cea decisivă, a desemnat primul Power Couple din România. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au făcut primele declarații. Iată câți bani au câștigat.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România 2024 

Marea finală a primului sezon Power Couple România a fost difuzată în această seară, 13 martie 2024, la Antena 1. Trei cupluri (Ana și Tudor, Daiana și Sorin, Radu și Oana) au luptat pentru marele trofeu, iar ultima probă a fost extrem de dificilă. Proba a fost una de rezistență încărcată de dramatism: concurenții au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, ducând împreună greutățile, întocmai cum se întâmplă pe drumul vieții unui cuplu. 

Câștigătorii au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea, care au ajuns să care, în ultimul minut, 50 de kilograme. Așadar, cei doi au plecat acasă cu suma de  27.350 de Euro. 

Felicitări! Sunteţi primul Power Couple de România! Power Couple le dă astăzi Daianei și lui Sorin un cec ȋn valoare de 27.350 de Euro. Pasionaţii de matematică mă vor ȋntreba cât s-a câștigat astăzi, ȋn timpul probei. Iată: 5000 de Euro, până la prima fază și ȋncă 10.000 de Euro pentru câștigarea ultimei probe, ȋn care aţi ajuns să căraţi, ȋn ultimul minut, 50 de kilograme”, a declarat Dani Oțil, după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple România”.

Marea finala Power Couple Romania. Daiana si Sorin au castigat (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 33

Daiana și Sorin, primele declarații după ce au câștigat Power Couple  România 

Daiana Anghel a mărturisit cât de mult înseamnă pentru ea trofeul „Power Couple  România”.  

Acest trofeu reprezintă forţa și puterea noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă si depășirea tuturor fricilor și panicilor mele. Mai aveam puterea să ducem niște stage-uri, dacă mai erau. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a declarat Daiana, 

Sorin a declarat că soția lui a fost cea care i-a dat forța necesară să meargă mai departe în acest concurs.  

Daiana Anghel si Sorin Gontea, castigatorii Power Couple România (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 33

Numai să nu mă agaţe cu capul ȋn jos, ȋn rest fac orice! Lăsând gluma la o parte, nu aș fi ajuns aici fără Daiana. Comoditatea și lenea și delăsarea, câteodată, a mea, m-ar fi făcut să mă opresc la un moment dat. Când am văzut-o ȋnsă pe ea cât de mult ȋși dorește și cât de motivată e să facem asta, mi-am zis că n-am cum să mă opresc, mușc din zidurile astea și nu mă opresc. Dar e 100% meritul ei”, a declarat Sorin.  

Power Couple a scos la iveală niște oameni pe care nu ȋi cunoșteam așa, pentru voi (n.r. concurenţi), pentru unii, cred că a fost pansament, pentru alţii distracţie, dar, pentru toţi, o experienţă. Oficial, avem cel mai bogat Cerb din România (făcând referire la porecla pe care a primit-o Sorin Gonţea ȋn cadrul show-ului de la Antena 1)”, a mai declarat și Dani Oțil, la final.  

Daiana și Sorin s-au întors la „Power Couple” după ce au fost eliminați 

Trebuie amintit faptul că Daianei Anghel și lui Sorin Gonțea le-a trecut glonțul pe la ureche de mai multe ori. După ce au tot fost în pericol de eliminare, au și părăsit competiția după ce colegii lor au votat în favoarea Anei și lui Tudor Ionescu.  

A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă cu nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe fără discuții pentru că ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi. Noi nu merităm să mergem în etapa finală”, a declarat Daiana Anghel, după ce ea și Sorin au fost eliminați.  

Daiana Anghel si Sorin Gontea au fost eliminati de la Power Couple RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 33

Ei bine, în săptămâna finală, toate echipele eliminate s-au întors în vilă, iar Dani Oțil le-a spus concurenților din competiție că trebuie să voteze un cuplu din cele eliminate pe care îl vor înapoi în concurs. Toate voturile au mers spre Daiana și Sorin, pe premisa că ei sunt mai obosiți și că nu reprezintă un pericol așa de mare. 

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, despre relația lor  

Căsătoriți civil din 2019, Daiana și Sorin și-au organizat nunta în 2021, amânând evenimentul cu un an, din cauza pandemiei. Firi puternice, impulsive și încăpățânate, recunosc că se mai contrează pe diferite subiecte, ducând discuția până-n pânzele albe.   

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, a declarat Daiana Anghel. 

Sorin a oferit detalii despre cuplul lor și a subliniat că soția sa este o fire impulsivă, care se supără destul de rapid. În schimb, el este mai calculat, dar nu poate trece ușor peste divergențele care apar în relația lor.

Ea se enervează mai repede, dar eu țin un pic mai mult supărarea”, a dezvăluit Sorin. 

Daiana Anghel si Sorin Gontea, castigatorii Power Couple România (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  28 / 33

Dacă pentru Daiana, televiziunea nu este un domeniu nou, pentru Sorin, partenerul ei de viață recunoscut grație talentului în bucătărie, care se descrie ca fiind comod și discret, participarea la o emisiune TV a fost o probă în sine. Dar puterea de convingere a soției sale și-a spus cuvântul, iar Sorin a acceptat să apară pe micul ecran și să participe la probele inedite pregătite de către producătorii emisiunii.  

Probele au fost foarte grele, din punctul meu de vedere. Eu am o mare problemă cu înălțimea, de aceea am fost provocată să-mi înfrunt cea mai mare teamă. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele și ne-am descoperit în situații în care niciun alt context nu ne-ar fi pus”, a subliniat Daiana. 

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton