; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daiana Anghel, balerina de la Sport.ro

28 July 2008

Daiana Anghel intentioneaza ca, incepand din aceasta toamna, sa se inscrie la cursuri de actorie. In plus, frumoasa blonda viseaza la o emisiune de divertisment in care sa poata sa afiseze si o alta fata decat cea cu care ne-a obisnuit.

Contrar tuturor asteptarilor, fotbalul nu ocupa cea mai inalta pozitie in topul sporturilor preferate de frumoasa prezentatoare de la Sport.ro, acest loc fiind ocupat de schi, urmat de inot, tenis si patinaj. In copilarie, Daiana Anghel a trecut cam pe la toate sporturile, “mai putin karate, box sau alte sporturi de contact. Acum am ramas fidela schiului, patinajului si rolelor, iar, in functie de anotimp, practic si inotul”.
Vedeta de la Sport.ro recunoaste ca nu s-a gandit serios la un alt format de emisiune care i s-ar putea potrivi. Totusi, spune aceasta, “cred ca mi-ar placea sa testez si zona divertismentului, o emisiune fresh, in care sa pot sa afisez si o alta latura, dar asta fara sa renunt la stiri, bineinteles”. Cat despre marile ecrane, daca i s-ar oferi sansa sa joace intr-un film i-ar placea sa interpreteze un personaj foarte diferit de cum este ea in realitate. De fapt, Daiana ne-a spus ca, din aceasta toamna, o sa inceapa sa ia cursuri de actorie. Pana cand frumoasa prezentatoare va afla daca natura a inzestrat-o cu talentul necesar, putem fi siguri ca o sa o vedem pe Sport.ro prezentand stirile sportive. “In functie de cum lucrez, spune Daiana referindu-se la cum decurge o zi normala din viata ei, o saptamana prezint jurnalul de la ora 21 si incep dupa-amiaza, o saptamana prezinta colega mea, Alexandra Derevici, iar eu ma ocup de stiri in redactie. In rest, merg la sala inainte sau dupa serviciu, imi rezolv treburile casnice, merg la un film, ies in Bucuresti sau ma cufund in cartile mele”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare