; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daddy mare 2

DaddyCool: „Iubesc acest ritm alert și perspectivele pe care mi le arată viitorul”

02 July 2021

Robert Diaconeasa (33 de ani), aka DaddyCool, ne-a povestit cum a început colaborarea sa cu emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV (în cadrul căreia are o rubrică cu 7 știri din domenii diferite) și cum se împarte între familie și activitățile sale de creator de conținut, blogger și vlogger. DaddyCool nu se oprește însă aici și ne anunță că din toamnă se lansează și în lumea antreprenoriatului, cu un proiect de travel, dedicat iubitorilor de camping și călătoritului cu autorulotele. Până atunci îl așteaptă o vară  cu multe călătorii inedite.

 

Tvmania: Ce înseamnă colaborarea cu Pro TV pentru tine? Cum ai ajuns să te alături echipei de la „Vorbește lumea'?

DaddyCool: Colaborarea cu Pro TV a fost un vis pe care l-am avut de mult timp și căruia mă bucur tare mult că am putut să-i dau viață. E o experiență total diferită de ceea ce am făcut până acum, fiindcă vorbim despre un show zilnic, live, care vine cu o doză mare de responsabilitate și o presiune aparte. Dar cred că i-am făcut față cu brio, așa că aștept provocările din viitorul sezon.

Am ajuns în echipa „Vorbește Lumea', în urma unei probe pe care am fost chemat să o dau. Nu știam ce se întâmplă, ce am de făcut, dar m-am dus la probă cu inima deschisă și cu Ingrid – fiica mea –  de mână. Am dat proba împreună și, iată, a fost talismanul meu norocos. Andreea Caranda, producătorul emisiunii, a decis că sunt o figură și o personalitate care poate aduce un aer fresh formatului și îi mulțumesc pentru asta. 

Cum ți s-au părut colegii de emisiune? Cum e atmosfera la „Vorbește lumea' în platou?

Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii, în mod special cu oamenii din spatele camerelor. Ei sunt cei care au grijă atât de noi, prezentatorii, dar și de toate detaliile care fac o emisiune să funcționeze. Prea puțini oameni îi menționează și chiar vreau să le mulțumesc în mod special și lor. Atmosfera din platou este una alertă, dinamică. Râdem, glumim, dansăm, de cele mai multe ori.

Esti implicat în foarte multe proiecte și ești un tată și soț devotat. Cum reușești să menții acest echilibru între carieră și viața personală?

Trebuie să recunosc faptul că a fost o perioadă foarte plină, grea și solicitantă pentru mine. Trebuie să performez profesional, dar în același timp să fiu alături de familie, să nu stau prea mult departe de copii și să îmi sprijin soția în toate proiectele ei. Cel mai greu a fost faptul că m-am relocat la București pentru colaborarea cu PRO TV și m-am împărțit jumătate din timp aici, jumătate la Ileana, satul în care locuim momentan. Dar a fost o experiență din care am învățat multe și care ne-a deschis noi perspective. Intru în vacanță curând și vom călători restul verii, lucru pe care îl aștept de mult timp. Pe de altă parte, va fi un soi de work and travel foarte fun pentru că pregătim și proiectul din toamnă. 

Cum arată o zi din viața ta cu doi copii și atâtea lucruri de făcut pe lângă?

E foarte plină. Mă trezesc la 6, scriu știri pentru emisiune, apoi merg la platou, unde mă pregătesc și intru Live. Apoi merg la antrenament, fiindcă sala de sport e aproape de platou, după care deseori merg și la redacție să mai pregătim una, alta. Apoi am call-uri pentru două business-uri la care lucrez în acest moment, răspund la mailurile cu privire la aceste proiecte, livrez ce am de livrat, răspund mail-urilor în care primesc propuneri pentru campaniile comerciale, programez filmări cu familia, merg și la meeting-uri fizice, mai concep și proiecte de brand pentru DaddyCool și tot așa. Credeți-mă, nu am vreme să mă plictisesc, dar iubesc acest ritm alert și perspectivele pe care mi le arată viitorul. 

Cine vă ajută pe tine și pe Ana, soția ta?

Absolut nimeni, tocmai de aceea e o perioadă cu multe provocări. Copiii au nevoi diferite, Ilan este într-o perioadă în care are nevoie de multă atenție fiindcă este un titirez curios și explorator, iar Ana ține și locul meu, câtă vreme nu sunt acasă. E greu și am expus această realitate și pe canalele noastre sociale, dar am norocul să fie un om extraordinar și să comunicăm foarte bine. Am avut momente în care amândoi am fost în prag de epuizare, dar ne-am sprijinit reciproc și am trecut cu bine peste. Dar ce am învățat în ultima perioadă este să punem sănătatea pe primul loc și să facem atât cât putem în fiecare zi. Degeaba tragem prea mult, dacă la final ajungem să fim afectați fizic și emoțional. Cred că dorința de a ne realiza profesional nu trebuie să treacă niciodată înaintea sănătății, fiindcă altfel rezultatul nu va fi unul pe măsura așteptărilor.

Cât timp aloci în prezent site-ului tău și ce campanii promovezi?

În ultima perioadă nu am performat la capacitate maximă acolo fiindcă nu mi-a permis timpul. Dar, chiar dacă nu am mai scris așa de mult pe blog, am compensat cu vlog-uri pe YouTube-ul nostru, „Liberi pe uliță', dar și cu postări zilnice pe Instagram DaddyCool.ro sau Ana Novic, unde ținem legătura cu oamenii care ne urmăresc. Ne bucurăm de feedback-ul lor frumos legat de viața noastră personală și profesională. Am adunat în jurul nostru oameni foarte faini, care ajung să fie alături de noi într-un mod organic, fiindcă împărtășim aceleași valori. Iar acesta este fix lucrul pe care ni l-am dorit de la bun început.

Ce faci vara asta? Ți-ai planificat vreo vacanță?

Daaaa. Azi a fost ultima mea zi de emisie la „Vorbește Lumea', iar zilele viitoare plec direct în vacanță cu familia. Vom pleca pentru câteva zile pe Valea Doftanei, după care eu plec la Buzău, într-o tabără de sport, alături de doi prieteni, apoi avem plănuită o excursie în Delta Dunării, tot cu familia, în cadrul unui proiect legat de ecologie. Îmbinăm utilul cu plăcutul. Vrem să ajungem și în Italia, în Toscana, la niște prieteni, dar și în Grecia și Turcia. Trebuie doar să văd exact cum arată calendarul nostru pentru a putea planifica foarte bine toate aceste lucruri. Ce e clar, va fi o vară plină. Ah, mai vreau să mă apuc și de kite surfing. 

Ce planuri ai pentru la toamnă din punct de vedere profesional?

Toamna începe din această vară pentru mine. 😊 Cum spuneam, o să plecăm în vacanță prin diverse locuri din țară și nu numai, dar o să și lucrăm la proiectul din toamnă. Revin în echipa „Vorbește Lumea' cu forțe noi, dar o să mă și lansez, oficial, în lumea antreprenoriatului. În curând voi lansa, alături de o echipă de care sunt tare mândru, o super platformă de închiriat autorulore, care se numește RUUTS și despre care abia aștept să vă dau mai multe detalii. Vom crea o super comunitate a iubitorilor de natură și de călătorit cu autorulotele, care să funcționeze ca o familie, care îți oferă ajutor oricând ai nevoie. Va fi primul marketplace gamified din sud estul Europei. Practic, îți oferim puncte virtuale pentru diverse task-uri pe care le vei duce la bun sfârșit, pe care le poți folosi apoi la diverși parteneri, pe parcursul vacanței tale. Suntem puntea de legătură între proprietari de autorulote și cei care doresc să închirieze și vrem să le oferim membrilor o experiență de care să își aducă aminte mereu cu drag. Vrem să nu limităm oamenii la experiența a doar 5 stele de hotel, când pot avea experiența unui million de stele deasupra capului, din locuri total neconvenționale, în care pot ajunge călătorind astfel. Așadar, fiți cu ochii pe @ruuts.travel pe Instagram fiindcă lansăm curând aventura aceasta superbă.

Cum îți place să-ți petreci timpul liber?

Alături de copii, în natură. Cât mai multă natură. Să fie verdeață, aer curat, liniște și doar sunete de păsări, dacă se poate. 

Toți te știu drept Daddy Cool, dar eu îmi amintesc și de Robert de la „Bravo' ☺. Îți este dor de perioada aceea? Îți este dor de presa scrisă?

Nu îmi este dor de presa scrisă, neapărat, dar îmi amintesc mereu cu drag de cei 11 ani petrecuți în branșă. Am intrat în industrie la 16 ani, am avut parte de o mulțime de experiențe incredibil de frumoase, dar și de greșeli care m-au ajutat să evoluez și să devin omul de azi. Încă învăț, încă mă descopăr și încă îmi dau voie să mai și greșesc, spre binele evoluției mele. O să fiu veșnic recunoscător pentru acea perioadă și pentru toți oamenii care au crezut în mine. Fiecare este parte din această călătorie frumoasă. Să știi că și în echipa Pro sunt oameni care m-au reperat drept tipul de la BRAVO. 

Cum ai trecut peste lunile de pandemie? Cum te-a schimbat această perioadă, ce te-a învățat?

Pandemia a fost o ocazie foarte bună să mă conectez și mai tare cu familia mea. Noi am văzut partea bună a lucrurilor și nu am lăsat-o să ne afecteze. Sigur, primele luni au fost incerte pentru că și industria în care activăm a fost blocată, deci nu aveam o siguranță financiară și îți pui niște întrebări, mai ales atunci când ai și doi copii, dar a trecut totul cu bine. Nu m-a schimbat, dar m-a făcut și mai conștient de niște lucruri, în mod special de micile bucurii ale vieții, care sunt, de fapt, esența ei.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare