; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dacă vă place Selena Gomez…

06 May 2011

Cea de-a treia serie din „Magicienii din Waverly Place' soseste la Disney într-un nor de fum, cu un maraton de şase episoade de la 9.25 (inclusiv trei episoade noi de la 10.45).

În acest sezon, Alex (Selena Gomez) îşi urmează visul de a deveni o artistă şi îşi creează propriul studio artistic într-o casă de păpuşi în miniatură.

Justin, aflat în ultimul an de liceu, intenţionează să savureze fiecare moment şi îşi încearcă norocul la o vânătoare de monştri.

Max îşi perfecţionează abilităţile de magician şi devine un concurent serios al copiilor Russo în încercarea de a deveni singurul moştenitor al puterilor magice ale familiei.

Acum că Harper ştie că Alex este magician, se obişnuieşte cu o viaţă plină de aventuri magice şi haos alături de cea mai bună prietenă a sa.

După maratonul „Magicienii din Waverly Place' de sâmbătă, 7 mai, veţi putea urmări noul film original Disney Channel „Avalon High'.

Noile episoade se vor relua tot sâmbătă, 7 mai, de la 16.05 (înainte de „Magicienii din Waverly Place – Filmul') şi din nou de la 14.00 duminică, 8 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare