; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dacă e miercuri seară, e Dan Negru!

19 April 2010

„Ciao Darwin' şi „Academia Vedetelor'. „Ziua Judecăţii' şi „Batem Palma'. „Te pui cu blondele?' şi „Jocuri la Saint-Tropez'. Ştim, e mai greu să găseşti o emisiune de divertisment de succes care să NU fi fost prezentată de Dan Negru.

Că Dan Negru e definiţia showman-ului ştiu şi vecinii noştri despre Prut (mai mult despre asta în cele ce urmează). Nu o să spunem că fiecare dintre emisiunile lui de la Antena 1 ne-a încântat, sau că n-am observat şi ocazionalul derapaj.

Dar e imposibil să nu recunoşti că tot ce e atins de Negru se transformă în aur. Lui îi place să spună că „omul sfinţeşte formatul', citându-l pe regretatul Valeriu Lazarov, iar cel mai recent exemplu e „monstrul' său cu două capete cu care acaparează prime time-ul de miercuri – „Te pui cu blondele?' şi „Plasa de stele'.

„Să nu minţi telespectatorul'

„Norocul meu e că într-un quiz – un show de cultură generală cu întrebări şi răspunsuri – concurenţii nu pot fi Sexi Brăileanca sau Nikita. Când eu am promovat astfel de personaje, nimeni altcineva n-o mai făcea.

Astăzi apar la toate emisiunile, dar eu le-am abandonat. E un secret, acela de a fi mereu cu un pas înaintea celorlalţi', explică el. Aflaţi-l şi distilaţi-l, oameni buni, pentru că noi n-am paria împotriva lui Dan!

Un „om important din lumea profesională' a prezentatorului s-a încumetat, însă, să parieze împotriva lui atunci când Negru a acceptat recent să prezinte şi „Plasa de stele' după „Te pui cu blondele?', în serile de miercuri. Rezultatul? „Noua emisiune a devenit lider de audienţă încă de la prima ediţie', ne spune simplu, starul Antenei 1.

Dacă punem la socoteală şi performanţa „Te pui cu blondele?' – „în România a avut cel mai mare succes din toate ţările în care s-a difuzat' – atunci ne vine să ne luăm inima în dinţi şi să-l întrebăm pe Negru ce ar scrie cu litere de-o şchioapă într-o „Biblie' a divertismentului.

Citiţi varianta integrală a articolului în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare