; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dă Ianţu diseară milionul de lei sau nu?

07 September 2011

Alina Turculeţ, o casnică din Iaşi, s-a oprit vinerea trecută, la „Vrei să fii milionar?', la 50.000 de lei – doar pentru că s-a terminat ora dedicată emisiunii. Continuarea diseară, la Kanal D, de la 20.00!

Alina Turculeţ din Iaşi a atins vinerea trecută, pe 2 septembrie, pragul de 50.000 de lei, cea mai mare sumă la care s-a ajuns până acum la „Vrei să fii milionar?', emisiune care a debutat la Kanal D pe 24 august.

Ediţia de diseară a emisiunii va fi una plină de suspans: vom afla dacă Alina Turculeţ va reuşi să câştige premiul cel mare, de un milion de lei!

Alina Turculeţ este o casnică de 35 de ani din Iaşi, o femeie sigură pe ea, intuitivă şi cu un fler (şi cu serioase cunoştinţe de cultură generală). Ea l-a surprins plăcut pe gazda Virgil Ianţu, ba a ţinut în tensiune maximă şi telespectatorii.

Răspunsul corect  la întrebarea  „În ce oraş se află şcoala pe care a frecventat-o Galileo Galilei între 1581-1585?' (Pisa, pentru cei curioşi) i-a adus şi o îmbrăţişare emoţionantă din partea lui Virgil Ianţu.

Aşadar, vom afla diseară cu toţii dacă la „Vrei să fii milionar?' se dă sau nu primul milion de lei!

Show-ul poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare