Homepage  / Vedete româneşti

Cuza, noi detalii despre ce simte acum față Ramona Olaru, la 3 ani de la despărțire. „Pe mine m-a salvat un gând”

Cuza, noi detalii despre ce simte acum față Ramona Olaru, la 3 ani de la despărțire. „Pe mine m-a salvat un gând”
14

de Roxana Mirea,

Cuza de la „Noaptea Târziu” și Ramona Olaru au avut o relație amoroasă timp de doi ani de zile. Flacăra iubirii s-a stins și, deși s-au despărțit, au continuat să lucreze împreună și au rămas colegi de platou la „Super Neatza”. Recent, la trei ani de la despărțire, Cuza a rupt tăcerea despre sentimentele pe care le are acum despre fosta iubită. 

Cuza, despre relația de azi cu Ramona Olaru, fosta lui iubită 

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza”, matinalul de la Antena 1, a avut o relație de aproximativ doi ani cu Cuza de la „Noaptea Târziu”. Deși s-au despărțit, cei doi au continuat să fie colegi, fapt care a alimentat zvonurile despre o posibilă împăcare. Totuși, la 3 ani de la despărțire, Cuza spune că nu mai are niciun sentiment de iubire față de fosta lui parteneră. 

El și colegul său, Emi, au fost invitați să participe la un test poligraf în cadrul unui vlog pe canalul lui Selly. În acest context, Emi i-a adresat o întrebare incomodă prietenului său.  

Exceptând profesionalismul și colegialitatea, mai ai sentimente pentru Ramona Olaru?”, a fost întrebarea pe care Emi, potrivit libertatea.ro. 

„Nu! Pot să spun că o apreciez ca și colega, discutăm o grămadă de chestii, dar la nivel de sentimente, în direcția unei relații, nu. A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta, cred că și ei i-a fost la greu, dar oricum din start în capul meu a fost delimitarea și pe platou nu s-a simțit niciodată, cred eu și sper. 

Îți dai seama că asta e opțiunea. Pe mine m-a salvat un gând, am avut la un moment dat un soi de revelație care m-a salvat de durere și de gânduri, pentru că a fost o relației faină între noi. Mi-am dat seama că poți să iubești un om și de la distanță și că nu trebuie să fii neapărăt lângă el să îl iubești. Ușor, ușor iubirea de la distanță se stinge”, a mărturisit Cuza în cadrul vlogului postat de Selly. 

ramona-olaru-s-a-afisat-cu-noul-iubit-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ramona Olaru, nevoită să lucreze cu fostul ei iubit 

Ramona Olaru a fost invitată la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, unde a mărturisit că s-a văzut în situația jenantă de a lucra cu fostul iubit. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus că nu poate exista prietenie după despărțire. 

„Nu, nu! Eu cu bărbații cu care am fost în relații nu mai am nicio legătură, de nicio natură. De ce aș avea? Dacă tu n-ai fost ok cu mine în perioada în care mă cunoșteai, cum ai putea fi după aceea? Ce mai ai tu să-mi dai?”, a mărturisit Ramona Olaru. 

Ameri Nasrin: Dar bine, uite, o relație frumoasă, dacă îmi permiți, de amiciție/colegialitate e cu fostul iubit, Cuza 

Ramona Olaru: Nu, e de colegialitate. Putem conviețui (n. red la locul de muncă), dar nu putem vorbi în afara platoului. Ce spuneam mai devreme, dacă în perioada cât ai fost lângă mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci nu o să ai. Și plus că am chestia asta, ce a fost în trecut, de ce să mai car după mine? Ce poți tu să îmi mai dai, ce lecție, ce sfat? Nu, n-ai. 

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton