; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cuvantul verii 2009: accesorizeaza!

22 June 2009

In centru sta laptop-ul. In jur: mouse-ul, imprimanta, sistemul de sunet, aparatul foto si alte bunatati electronice. Este vremea pentru accesorii cat mai diverse.

In luna ianuarie, Logitech lansa un apel pe blogul companiei (blog.logitech.com) catre clienti, pentru a colecta toate dorintele in ceea ce priveste un mouse mai bun. Iata ca modelul M555b a raspuns acestor nevoi. Este un accesoriu care se adauga liniei lui V470, cu conectivitate prin Bluetooth, laser si un indicator de nivel scazut al bateriei. Va fi disponibil in aceasta luna, la un pret in jur de 60 de euro.

Bluetooth si lentile
Tot cu celebrul standard Bluetooth sunt dotate si castile audio pentru telefon de la Sony. Noua serie este formata din doua modele – DR-BT100CX si DR-BT101. Ambele dispun de butoane de control accesibile doar printr-o usoara atingere, ajustarea volumului, redarea melodiilor preferate si acceptarea unui apel telefonic. Castile intraauriculare cu silicon au un acumulator ce rezista 8 ore si care poate fi reincarcat prin USB. Cel de-al doilea model se adreseaza celor care doresc o pereche de casti cu banda. Modelele DR-BT101 si DR-BT100CX vor fi disponibile in Romania, in centrele Sony, incepand cu luna iulie, la pretul de 229 lei.

Acelasi producator japonez vine cu o serie de modele noi de obiective pentru camerele foto Alpha: un obiectiv pentru portret (DT 50mm F1.8 SAM) si doua obiective cu zoom – DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM si DT 55-200mm F4-5.6 SAM. Acestea vor fi disponibile cel mai probabil in luna august.

de George Hari Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare