Homepage  / Televiziune

O nouă cursă pentru ultima șansă la „Asia Express”. Sorin Brotnei și Nicolai Tand au fost salvați de dragonul verde

O nouă cursă pentru ultima șansă la „Asia Express”. Sorin Brotnei și Nicolai Tand au fost salvați de dragonul verde
9

de Cristina Țapu,

În ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express trei echipe s-au confruntat într-o cursă de ultimă șansă plină de provocări dificile. La final, Irina Fodor a dezvăluit echipa care a ocupat ultimul loc și a deschis cutia pentru a arăta culoarea dragonului care a decis soarta cursei.

Sorin Brotnei și Nicolai Tand au ajuns ultimii, însă au rămas în concurs

Ziua a început în forță când s-a anunțat că cele trei echipe, formate din Anca Țurcașiu și Mane Voicu, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și Nicolai Tand și Sorin Brotnei, au intrat în cursa pentru ultima șansă.

Au urmat numeroase misiuni, fiecare mai complicată decât cea precedentă, însoțite de tensiuni, adrenalină și nervi întinși la maximum. Concurenții au ajuns la o fermă de stridii, unde nu doar că au trebuit să adune saci din apă cu ajutorul bărcilor, ci au fost provocați să pregătească și o salată tradițională thailandeză. După aceea, au adus ofrande într-un templu situat într-o peșteră cu lilieci și au trecut prin proba de la școala de dresaj a maimuțelor. Totul s-a încheiat cu o misiune dificilă de a culege ouă de rață și de a pregăti ouă de rațe sărate.

asia express 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

A urmat autostopul, cu o dorință imensă din partea echipelor de a ajunge cât mai repede la Irina Fodor. La careu, s-a dat verdictul pentru cursa de ultimă șansă din ediția din 25 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express – Drumul Zeilor. Nicolai Tand și Sorin Brotnei au ajuns ultimii, încă au fost norocoși, căci talismanul din cutie a avut culoarea verde, așadar nu au fost eliminați și telespectatorii îi vor putea vedea și în etapa viitoare a emisiunii.

Ce echipă a părăsit competiția până în prezent

Una dintre echipe a părăsit deja competiția. Este vorba despre cea formată din Betty Salam și soțul său, Cătălin Vișănescu. Betty Salam și partenerul său au participat la „Asia Express”, dar competiția s-a dovedit a fi mult prea dură pentru ai, așadar echipa lor a fost cea dintâi eliminată. Betty Salam a făcut noi declarații despre competiție și susține că s-a confruntat cu un val de comentarii negative primite în mediul online din partea internauților.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați din competiția Asia Express. Parcursul lor pe „Drumul Zeilor” s-a încheiat în ediția de miercuri, 11 septembrie 2024. Cei doi au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar Irina Fodor le-a înmânat totemul roșu, echivalent cu eliminarea din concurs.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton