Homepage  / Televiziune

Cursa pentru imunitate îi pune la grea încercare pe concurenți, la America Express 2023, sezonul 2. „Ceața devenise atât de deasă”

Cursa pentru imunitate îi pune la grea încercare pe concurenți, la America Express 2023, sezonul 2. „Ceața devenise atât de deasă”
7

de Roxana Mirea,

Ieri seară, la America Express, Irina Fodor a acordat cea dintâi imunitate a etapei a șasea. Tot aseară, s-a desfășurat și cursa pentru calificarea la cel de-al doilea joc de amuletă. Așadar, în această seară, trei echipe se vor întrece într-un joc de amuletă pe cât de tensionat pe atât de amuzant. Iar apoi, concurenții vor coborî vertiginos, de la peste 4.000 de metri la nivelul mării, traversând Anzii în cursa pentru a doua imunitate. 

Cine s-a calificat la jocul pentru amuletă, la America Express – 29 noiembrie 2023 

După o cursă în care au aflat povestea celebrelor pălării Panama din Ecuador, învățând, pas cu pas ce înseamnă crearea unei pălării perfecte, concurenții s-au reunit ieri la careul celei dintâi imunități. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat cursa, devenind prima echipă imună a etapei a șasea.  

Laura si Sanziana au castigat imunitatea mare, la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Întrecerea următoare a stabilit și perechile pe care telespectatorii le vor vedea înfruntându-se în această seară într-un joc de amuletă ce va stârni hohote de râs: Aris și Alexia Eram, Ada și Tony Galeș, dar și Giulia și Vlad Huidu. 

Jocul de amuletă, de la America Express, 29 noiembrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7

Începe o nouă cursă pentru imunitate, la America Express – 29 noiembrie 2023 

Tot în ediția de diseară, concurenții vor trăi o cursă memorabilă pentru a doua imunitate, cu schimbări dramatice de climă și peisaj. Vor trece rapid de la vreme friguroasă la 40 de grade, coborând de la o altitudine de 4.200 de metri la nivelul mării. Echipele vor traversa astfel Anzii, pe un drum palpitant, cu serpentine și vizibilitate extrem de redusă. Vorbim de o coborâre rapidă, cu porțiuni extrem de înguste sau cu gropi periculoase, într-o zonă în care, în majoritatea timpului, e ceață.  

Cursa pentru imunitatea mica, la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

„Ceața devenise atât de deasă încât nu vedeam nimic în fața mașinii! Era alb complet”, a povestit Tony Galeș.  

De la frigul Anzilor, concurenții vor ajunge în căldura unei plantații de bananieri, continuând aventura cu misiuni extrem de solicitante. Cine va câștiga jocul de amuletă, dar și ce echipă va obține imunitatea mică telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1, în această seară, de la 20:30. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton