; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Noul Burlac le duce pe fete la o cursă de rafting

26 April 2012

Ediţie plinã de surprize în aceastã searã, la „Burlacul'. Într-un decor de basm din Apuseni, protagonistele au parte de o dozã de adrenalinã, într-o partidã de rafting pe Crişul Repede. Deși au șansa de a arăta că pot forma o echipă, fetelenu ratează nicio clipă ocazia de a se înțepa reciproc. Totul pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Noul Burlac Sergiu Barboni le-a pregãtit pretendentelor sale multe surprize, într-un decor de basm de la poalele munţilor Pãdurea Craiului din Apuseni.

Dis de dimineaţã, Bote şi Sergiu le-au dat întâlnire fetele în mijlocul naturii, fãrã însã a le da prea multe detalii despre ce urma sã se întâmple.

„Bunã dimineaţa fetelor. V-am trezit cu noaptea în cap pentru cã dupã atâta frig şi ceaţã în sufletele voastre a venit vremea sã vã purtaţi şi voi ca o echipã!', le-a mãrturisit Bote.

Toţi cei care poposesc în zonã nu rateazã o reprizã de rafting pe Crişul Repede, aşa cã pe fete le aşteaptã o experienţã de neuitat, plinã de adrenalinã.

La prima vedere, concurentele se amuzã pe cinste, doar cã niciuna dintre ele nu a mai fãcut rafting pânã acum. Cum se vor descurce ele în mijlocul apelor învolburate, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:20, într-un nou episod de senzaţie „Burlacul', numai la Antena 1.

noul-burlac-sergiu-barboni

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare