Homepage  / Vedete străine

Sunt cuplul verii în Turcia! Celebrii actori Sila Türkoglu și Alp Navruz se iubesc și nu se mai ascund

Sunt cuplul verii în Turcia! Celebrii actori Sila Türkoglu și Alp Navruz se iubesc și nu se mai ascund

de Anda Dincă,

Fanii actorilor Sila Türkoğlu („Moștenirea”) și Alp Navruz („Povestea de pe insulă”, „Ține-mă de mână!”) sunt în culmea fericirii! Cei doi actori sunt împreună și au făcut oficial acest lucru după o perioadă în care și-au ținut relația departe de ochii curioșilor.

Pozele care au devenit virale și care i-au înnebunit pe urmăritori au fost cele din vacanța lor recentă în Bodrum. Paparazzi de la Milliyet i-au surprins în ipostaze tandre la plajă, în stațiunea Çeşme, sau pe barcă, bucurându-se de mare și de soare în compania unor prieteni.

Mai mult cei doi actori s-au afișat împreună la un eveniment care a avut loc la Bodrum, Elle Summer Weekend, dar și într-un story pe Instagram, dintr-o bucătărie, însoțit de comentariul „Maestrul și ucenicul”.

Cu cine s-au mai iubit înainte Alp și Sila

Înainte să fie cu Sila, Alp a avut o relație cu o altă turcoaică cunoscută, Ayça Ayşin Turan, pe care a cunoscut-o la filmările serialului „Ada Masali” („Povestea de pe insulă”), difuzat în 2022 de postul Acasă. Cei doi s-au despărțit anul trecut în octombrie, după aproape un an de relație.

Anterior, Alp i-ar fi furat mințile și actriței Alina Boz în timpul filmărilor la „Ține-mă de mână!” (2018-2019), însă zvonurile unei posibile idile au fost negate de cei doi.

Nici Sila nu a stat departe de colegii de breaslă. Înainte să se cupleze cu Alp, ar fi avut o scurtă idilă cu Doğukan Güngör, de care s-a îndrăgostit pe platourile serialului „Kizilcik Şerbeti” („Sorbet de afine”), care merge foarte bine în Turcia și va continua la toamnă cu sezonul 2.

Până la el, ea a avut o relație intens mediatizată cu Halil İbrahim Ceyhan, partenerul ei din serialul „Moștenirea”, de care s-a despărțit atunci când a părăsit proiectul, cu mare scandal, în primăvara lui 2022.

Cum o duc profesional

Alp Navruz (33 de ani) și Sila Türkoglu (24 de ani) nu au avut ocazia să joace până acum împreună. Cea mai recentă producție în care a apărut Sila la turci este „Kizilcik Şerbeti” (al cărui prim sezon s-a terminat pe 9 iunie. Serialul va continua din toamnă la postul Show TV cu sezonul al doilea.

În ceea ce îl privește pe Alp, acesta a jucat anul acesta în „Yürek Çikmazi” („Durere de inimă”), un serial dramatic, care a ajuns la final la TRT 1 pe 13 iunie, și care i-a mai avut în distribuție pe İrem Helvacioğlu, Ayça Bingöl și Cemal Toktaş.  

Sursa foto: Twitter

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton