; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cuplul Brangelina: Nu suntem încă Dl și Dna Pitt

29 August 2012

„Nu suntem Dl și Dna Pitt… încă!', a lăsat să se înțeleagă cuplul Brangelina în timpul unei întâlniri cu presa care a avut loc în Franța, scrie Daily Mail. Brad Pitt și Angelina Jolie și-au făcut vacanța din acest an în Hexagon, unde au fost acompaniați de patru din cei șase copii ai lor.

Deși, de obicei, Angelina e serioasă atunci când are în fața sa jurnaliști, ultima vedere cu ei a dezvăluit o altă latură a actriței, care a zâmbit larg.

În timpul vacanței lor, Brad și Angelina și-au dus copiii la un magazin de jucării din Le Touquet, un orășel din sudul Franței. Patronul s-a arătat surprins la vederea celor doi actori și a micuților lor, cu atât mai mult cu cât magazinul își schimbase adresa de la vizita lor anterioară.

„O familie absolut fermecătoare și dulce!! Mulțumesc pentru vizită', a scris pe Twitter patronul magazinului Culture Kid, pe care copiii Jolie-Pitt îl adoră.

Brad și Angelina s-ar putea căsători în septembrie, la castelul Miraval, aproape de Aix-en-Provence. Deși nu se știe încă data sigură a marelui eveniment, corespondenții străini își fac deja veacul pe lângă proprietatea lui Brad Pitt, doar, doar or fi primii care descoperă că nunta are loc „chiar acum'.

Brad (48) și Angelina (37) au deja trei căsnicii ratate în trecutul lor, dar se iubesc cu foc din 2005. Ei s-au logodit în aprilie, când Brad i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant în valoare de 159.000 de lire sterline.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare