; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cuplu surpriză la Survivor România 2021. Războinicii, dezvăluiri despre relația dintre Albert Oprea și Maria Chitu

Cuplu surpriză la Survivor România 2021. Războinicii, dezvăluiri despre relația dintre Albert Oprea și Maria Chițu

29 April 2021

Războinicii au comentat de multe ori potențiala relație dintre Albert Oprea și Maria Chițu, iar concurentul nu a negat niciodată că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă apropiere sau amiciție.

Cei doi concurenți de la „Survivor România' s-au apropiat mai mult din momentul în care s-au simțit excluși din echipa Războinicilor. Acum, restul concurenților din tabăra lor fac dezvăluiri incendiare despre ei, scrie kanald.ro.

Astfel, Marius Crăciun și Sindy sunt doi dintre concurenții „Survivor' care au povestit cu lux de amănunte cum cei doi Războinici dorm deja împreună, se țin în brațe și stau față în față foarte aproape unul de altul, toate acestea fiind dovezi ale legăturii dintre ei. „Ba uneori se țin în brațe și dorm foarte apropiați…'.

Albert nu neagă că i-ar plăcea de Maria și între ei s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste. Mai mult, Războinicul a întărit chiar ideea că între el și Maria ar fi ceva: a explicat că nu dorm împreună neapărat din cauza frigului.

Potrivit sursei citate, nu se știe încă dacă ce se întâmplă între ei are ca scop urmarea unei strategii pentru câștigarea competiției. Maria și Albert nu sunt bine văzuți nici de către Faimoși: despre Maria, Zanni susține că ar avea o strategie bine pusă la punct.

„Voiam să subliniez ce a spus Sorin despre Maria, că a venit cu o strategie. Ea caută vânătoarea asta de momente. A avut o mică discuție cu Jador pe traseu, cu gura îi spunea “Lasă-mă în pace!”, dar cu sufletul spunea “Vino!”. Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună “Lasă-mă!”, dar a pus mâna pe el. A căutat un moment și cu Culiță. I-a spus lui Culiță, “Te ador, Culiță!', a povestit Zanni.

 Vezi galeria foto >

Maria Chițu, o concurentă controversată

Mai mult, nici Roxana Ghiță nu crede în nevinovăția Mariei, despre care spune că pare că știe cu ce intenții a venit la Survivor Romania 2021.

„O să îmi dau și eu cu părerea. Maria a venit ca rezervă de acasă. A văzut care e situația din camp și normal că vrea să aibă cât mai multă audiență și poate chiar are o strategie dându-se de partea lui Albert și nu știu dacă vin din niște intenții pure. Mie nici nu prea îmi place de Maria și faza aia de a zis-o că s-a dat Culiță la ea și nu știu ce complimente i-a făcut. Să zici lucrurile astea când Culiță are pe cineva însarcinată acasă, mi se pare de joasă speță', a declarat Roxana.

Sursa foto: Captură ecran, instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare