; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CU MO Rasnov 01

Cupa Mondială de Sărit​uri cu Schiurile (masculin) va fi difuzată în direct la TVR 2

20 February 2020

La patru decenii de la debutul competiţiei, în premieră, la Râşnov se defăşoară şi întrecerea masculină. Pe 21 și 22 februarie, la TVR 2 şi TVR2 HD îi puteţi urmări pe cei mai buni sportivi ai acestei discipline.

TVR 2 transmite Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (masculin), cel mai mare eveniment sportiv dedicat seniorilor în cadrul căruia cei mai importanţi sportivi se întrec pentru un loc pe podium. Sub titulatura Cupa Mondială de Sărituri pentru Seniori, Râșnov 2020, evenimentul va fi difuzat în zilele de 21 și 22 februarie, de la ora 15:00, respectiv de la ora 13:45, la TVR 2. Comentariul va fi asigurat de Sorin Hobana.

Cei mai performanţi sportivi ai disciplinei vor zbura spre victorie de pe trambulina de la Valea Cărbunării. Printre aceştia, şi reprezentul României, Daniel Andrei Cacina.

După mai multe ediţii ale fetelor (din anul 2014), pentru a căror organizare Federaţia Română de Schi şi Biatlon a fost lăudată de forul internaţional (FIS), pe trambulina cu punctul de construcţie la 90 şi dimensiunea la 97 de metri, din complexul Valea Cărbunării din Râşnov se vor desfăşura şi etape din Cupă Mondială masculină pe zăpadă, o premieră absolută pentru România.

Se împlineşte astfel un vis de patru decenii al iubitorilor români ai acestei frumoase discipline sportive olimpice de iarnă.

Program:

Vineri, 21 februarie – ora 15:00. Prima etapă

Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 13:45. Etapa a doua.

La Râşnov vor fi prezenţi pentru prima oară în istorie „Icarii moderni' ai momentului: liderul clasamentului general, austriacul Ştefan Kraft, 1273 puncte, germanul Karl Geiger, 1135 puncte. Al treilea pe podiumul general al competiţiei, câștigătorul ediției de anul trecut a Cupei Mondiale, japonezul Ryoyu Kobayashi, 1045 puncte, câștigătorul ultimei ediții a Turneului celor patru trambuline, polonezul Dawid Kubacki (poziția a patra), dublul campion olimpic, polonezul Kamil Stoch (locul al cincilea) sau slovenul Peter Prevc, şi el fost câştigător al competiţiei, acum pe poziţia a opta.

Întregul eveniment sportiv, inclusiv momente care nu se transmit la televizor, poate fi urmărit pe TVR+ Exclusiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare