; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan

Cununia civilă a Alexandrei Stan, oficiată de Elena Lasconi. Noi detalii și imagini de la nunta artistei: „Se citea iubirea pe chipul lor”

02 July 2021

Alexandra Stan (32 de ani) s-a căsătorit în mare secret. Informația a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât artista a ținut ascunsă relația până acum.

Se pare că Alexandra Stan a făcut pasul cel mare în urmă cu două luni, iar în tot acest timp secretul a fost bine păstrat, inclusiv de Elena Lasconi, cea care a oficializat cununia civilă a artistei cu soțul ei. Fosta jurnalistă, în prezent primăriță în Câmpulung Muscel, a vorbit pentru prima oară despe cununia Alexandrei cu Emanuel. Cei doi s-au căsătorit civil pe 24 aprilie:

 

„Eu știu să țin un secret! Emanuel Necatu (soțul Alexandrei Stan n.r) este din Câmpulung. M-a sunat Alexandra să mă întrebe dacă sunt de acord să oficiez căsătoria lor, pentru că el este din Câmpulung, deși stă la București. Eu am cunoscut-o pe Alexandra când am făcut o campanie la Pro TV și de atunci am rămas prietene.

 Vezi galeria foto >

Ea m-a rugat să nu fac tam-tam, să nu se afle. A fost cea mai emoționantă căsătorie pe care am oficiat-o, mi-au dat lacrimile. Am oficiat la primărie și apoi am mers la Mănâstirea Nămăiești, unde este o icoană făcătoare de minuni. Am stat într-o încăpere cu costume muscelene și m-am îmbrăcat și eu în costum popular ca ei. Se citea iubirea autentică pe chipul lor. Alexandra și sora ei plângeau în hohote. Am putut să atingem icoana făcătoare de minuni. Îmi doresc să fie fericiți și să mă invite și la botez. Acum e un maraton de căsătorii și ei au fost foarte hotărâți când au spus Da! S-au luat în brațe și s-au pupat!', a declarat Elena Lasconi joi, în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare