; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cunoastere la orice varsta

15 June 2009

Dedicat cunoasterii si educatiei, postul Da Vinci Learning poate fi receptionat de aproximativ o luna in pachetul digital medium de la UPC.

“Nu am un talent anume, sunt doar peste masura de curios”, a spus Albert Einstein. Postul Da Vinci Learning isi propune sa satisfaca curiozitatile atat telespectatorilor mari cat si celor mici. “Da Vinci Learning este un canal educativ creat pentru intreaga familie. Programele sale ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea, iar pe cei mari, sa isi aprofundeze cunostintele despre lume. Noul canal este transmis doar prin televiziunea digitala”, a declarat Silvia Tomaschek, UPC Romania.

Grila ofertanta
Grila de programe a postului cuprinde trei sectiuni dedicate pe rand copiilor, familiei si adultilor. Astfel, in fiecare zi, intre orele 7.00 – 10.00 si 16.00- 18.00, cei mici descopera stiinta, natura si animalele. Cu ajutorul programelor dedicate, printre care “A fost odata” si “Stiinta pentru toti”, ei pot deprinde mult mai usor primele notiuni de matematica, fizica si istorie a omenirii. Intre 10.00 – 16.00 si 18.00 – 21.00, emisiunile si documentarele difuzate se adreseaza intregii familii. In acest interval veti afla o gramada de informatii despre mari ganditori, inventatori, filozofi si oameni de stiinta. De la 21.00 la 7.00, adultilor le sunt dedicate emisiuni precum “Universul documentarelor” sau “Academia nocturna”, care trateaza diferite subiecte interesante, de la Lumea Nano si biografii celebre, la momente revolutionare ale stiintei si istoriei umanitatii.

de Anda Dinca

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare