; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Cunoaşte, Visează, Iubeşte!” are ediţie specială de Paşte

05 May 2013

Duminică, 5 mai, Luana Ibacka v-a pregătit o ediţie specială a emisiunii Cunoaşte, Visează, Iubeşte!', de la Prima TV, o ediţie dedicată sărbătorii pascale.

În prima parte a emisiunii o veţi cunoaşte pe maramureşeanca Maria Zapcu, o artistă desăvârşită a meşteşugurilor noastre vechi, reinterpretate într-o sesiune de tors lână, cusut mărgele şi ţesut covoare, chiar în cadrul expoziţiei sale din Bucureşti.

Nu doar am intrat în atmosfera atât de particulară a traiului ţărăncii simple şi autentice, dar am probat patul, portul popular, am depănat poveşti, cu pisica în braţe, şi am vorbit ca două mame despre viitorul copiilor noştri, în situaţia în care sunt importante şi tradiţiile strămoşeşti, dar şi evoluţia societăţii în care ne desfăşurăm', a mărturisit Luana.

În cea de-a doua parte a emisiunii, veţi vedea imagini de la un eveniment caritabil, unde formaţiile rock Trooper' şi Steelborn' au susţinut un concert, pentru a readuce sunetul speranţei şi bucuria de
a-i ajuta pe ceilalţi.

Luana Ibacka a fost amfitrioana evenimentului. Vedeta Prima TV s-a declarat fericită să împărtăşească valorile promovării actelor de caritate, împreună cu Hrubaru şi Rock FM. Fondurile strânse în urma acestui eveniment au fost utilizate pentru ajutor alimentar destinat Aşezământului Filantropic Mixt Acoperământul Maicii Domnului', Biserica Tuturor Sfinţilor, din cadrul Parohiei Precupeţii Vechi', şi realizarea unor pachete cu cele necesare copiilor din Secţia Oncologie a Spitalului Marie Curie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare