; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_1934

Ce vor face concurenții de la „Dansează printre stele” dupa finala emisiunii

18 November 2014

Repetițiile pentru emisiunea „Dansează printre stele' i-au solicitat atât de mult, încât acum vedetele rămase în competiția pentru 50.000 de euro își doresc să facă un singur lucru miercuri, după ce emisiunea își va desemna marele câștigător: să doarmă.

[Not a valid template]

„Emisiunea asta mi-a schimbat viața. Mi-a dat o stare bună și energie. Cred că mă voi apuca de sport', a mărturisit Cosmin Seleși, cel care are un singur plan de pus în aplicare miercuri: „O să dorm cu siguranță', a precizat actorul.

Și Alina Pușcaș are o agendă plină… de activități relaxante. „Miercuri voi face o ședință foto amânată de ceva vreme, tocmai pentru că timp de nouă săptămâni nu am avut la dispoziție nici măcar o zi liberă pentru vreun moment de relaxare. De joi mi-aș dori să plec câteva zile undeva, poate la munte, să nu fac altceva decât să lenevesc, să citesc ceva bun, să mă bucur de natură și să dorm foarte mult', a declarat coprezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!'.

Speak vrea să recupereze timpul pe care l-a petrecut la repetiții departe de iubită și familie, așa că le-a stabilit deja programul pentru miercuri tuturor. „Mă voi duce cu părinții mei, iubita mea și fratele meu la un restaurant, iar apoi, pe seară, voi merge la studio', a declarat Speak.

Muneer se simte atât de obosit, încât miercuri vrea doar să se odihnească. „O să dorm cât vreau. Trebuie să mă odihnesc bine, să îmi revin, am adunat multă oboseală', a recunoscut cântărețul.

În timp ce toți visează la o formă sau alta de odihnă, Alina Eremia și-ar dori ca repetițiile să nu se termine niciodată. „Am de gând să urmez în continuare cursuri de dans, nu vreau să pierd tot ce am acumulat aici, m-am dezvoltat extraordinar și îmi doresc să dansez în continuare pentru că a devenit un mod de viață', a povestit Alina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare