; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Velea Zanni

Cum vede Alex Velea drumul lui Zanni la „Survivor România”: „El n-are mamă, n-are tată, n-are…”

16 June 2021

Zanni a pornit pe drumul „Survivor România' cu gândul de a câștiga competiția de la Kanal D. Miza este mare pentru artist. Acesta luptă pentru a-și construi un viitor stabil.

Alex Velea a fost primul om care a crezut în abilitățile artistice ale lui Zanni și a hotărât să îl susțină cu tot ce a putut pe tânărul concurent de la „Survivor România'. Competiția de la Kanal D se vede diferit prin ochii lui Alex Velea, care îl urmărește de fiecare dată cu sufletul la gură pe Zanni.

Au trecut cinci luni de când Zanni se află la „Survivor România', iar Alex Velea este surprins de rezistența de care dă dovadă unul dintre cei mai controversați concurenți. Velea consideră că determinarea sa are la bază suferințele pe care Zanni le-a suferit în tinerețe:

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău', a povestit Alex Velea, despre Zanni, potrivit Wowbiz.

 Vezi galeria foto >

Alex Velea a mărturisit însă că nu ar putea participa vreodată în competiția „Survivor România'. Artistul a mai avut o experiență în trecut cu show-ul „Asia Express', în urma căreia a realizat că nu poate sta departe de familia sa.

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat', a mai spus Alex Velea pentru sursa citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare