; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hepta_4345802 1

Cum va sărbători Prințul George aniversarea vârstei de 6 ani

19 July 2019

Prințul George va împlini 6 ani pe 22 iulie și își va sărbători aniversarea pe insula privată Mustique din Caraibe. În această perioadă, Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se află în vacanță pe exotica insulă Mustique.

 Între familia regală britanică și această insulă există o conexiune specială. Prințesa Margaret, sora Reginei, a locuit o perioadă aici în timpul agitatei căsătorii cu Antony Armstrong-Jones, în anii 70. Ea a primit cadou de la proprietarul de atunci al insulei, Colin Tennant, o bucată din aceasta, unde Prințesa Margaret a construit o casă de vacanță pe care a denumit-o Les Jolies Eaux (Apele frumoase – n.red.)

 

De atunci, numeroși membri ai familiei regale britanice s-au retras pe această insulă pentru a-și petrece vacanțele, iar William și Kate își fac vacanțele aici aproape anual.

În ceea ce îl privește pe Prințul George, acesta a avut până acum o vară foarte distractvă. Recent, el a asistat alături de sora și fratele său mai mic – dar și de verișorul Archie – la un meci de polo în scopuri caritabile. La toamnă, Prințul George își va relua cursurile de la școala Thomass Battersea, unde i se va alătura, pentru prima dată, și sora lui, Charlotte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare