Homepage  / Vedete străine

Cum va petrece Prințul Harry de ziua lui. Are în plan o escapadă specială. Meghan Markle s-a ocupat de tot

Cum va petrece Prințul Harry de ziua lui. Are în plan o escapadă specială. Meghan Markle s-a ocupat de tot
10

de Roxana Mirea,

Prințul Harry împlinește duminică, 15 septembrie, frumoasa vârstă de 40 de ani. Acesta se va sărbători în casa sa din California împreună cu soția și cei doi copii. Meghan Markle se va asigura că ziua de naștere a soțului ei va decurge perfect. După ce se va sărbători acasă, Prințul Harry are în plan o escapadă specială. 

Meghan Markle, surpriză de ziua de naștere a prințului Harry 

Prințul Harry își va sărbători duminică, 15 septembrie, cea de-a 40-a aniversare, iar soția sa, Meghan Markle, se pare că se va asigura că ducele se va bucura de ziua lui de naștere așa cum se cuvine.  

Pe lângă o petrecere uriașă cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, care va avea loc în California la sfârșitul săptămânii, în prezența celor doi copii ai cuplului și a prietenilor, Harry va întreprinde și o escapadă foarte specială. 

Potrivit Page Six, după petrecere, Harry se va bucura de o pauză plăcută la munte alături de unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi. Acest lucru se va întâmpla înainte de călătoria lui Harry la New York de la sfârșitul acestei luni, unde va îndeplini o serie de angajamente importante pentru el, în timp ce Meghan rămâne acasă cu Archie, în vârstă de 5 ani, și Lilibet, în vârstă de 3 ani. 

Prințul Harry, invitat să petreacă Crăciunul în Marea Britanie Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Regele Charles ar putea să-i transmis un mesaj public lui Harry 

Surpriza vine în contextul în care Harry nu se va întâlni cu membri ai Familiei Regale de ziua lui de naștere. Deși acum se crede că vorbește în termeni apropiați cu tatăl său, Regele Charles, ruptura dintre Harry și fratele său, Prințul de Wales, este departe de a se fi încheiat, cei doi nemaiținând legătura. Acest lucru a fost confirmat după ce frații au participat luna trecută la o înmormântarea unchiului lor și ar fi păstrat distanța tot timpul.

În timp ce tatăl lui Harry nu va zbura peste ocean pentru a-și vedea fiul, fanii regali sunt nerăbdători să vadă dacă acesta îi va ura fiului său mai mic un la mulți ani public potrivit express.co.uk. 

Deși, în mod tradițional, doar membrii activi ai familiei regale primesc o felicitare publică cu ocazia zilei de naștere, regretata regină a stabilit un precedent conform căruia membrii care nu lucrează ai familiei pot primi un mesaj public cu ocazia zilelor de naștere care se termină cu 0, cum ar fi aniversarea a 40 de ani. Acest lucru înseamnă că prințul ar putea primi o felicitare regală publică de ziua sa de naștere în acest an, care ar fi prima din 2021, când Regina Elisabeta a II-a i-a urat nepotului său o zi de naștere fericită. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton