Homepage  / Vedete româneşti

Cum petrece Iulia Vântur Crăciunul în India. Obiceiul pe care îl respectă în fiecare an, chiar dacă nu ajunge acasă la părinți, în România

Cum petrece Iulia Vântur Crăciunul în India. Obiceiul pe care îl respectă în fiecare an, chiar dacă nu ajunge acasă la părinți, în România
15

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur trăiește de un deceniu în India, iar această țară a devenit a doua casă pentru îndrăgita vedetă. Deși s-a acomodat în țara de origine a iubitului ei, actorul Salman Khan, Iulia Vântur se gândește cu dor la vremea în care petrecea Crăciunul în familie, alături de părinți.

Cum va petrece Iulia Vântur Crăciunul în India

Iulia Vântur a acordat un interviu Revistei Viva! în care a vorbit despre modul în care petrece Crăciunul în India, dar și despre nostalgia care o încearcă în această perioadă a anului.

„În fiecare an tânjesc după atmosfera de Crăciun de acasă, însă, aproape în fiecare an, ajung la Iași de ziua mamei și a tatălui, adică la început de decembrie și plec imediat după, pentru că am concerte, e o perioadă aglomerată. În ultimii patru ani, nu am fost în România de Crăciun. Sărbătorim Crăciunul în India, cu brad împodobit, Mumbaiul este luminat, e o atmosferă frumoasă, însă nimic nu se compară cu acel Crăciun petrecut cu părinții. Îi colind însă, în fiecare an, prin videocall, oriunde aș fi în lume. E tradiția noastră de Crăciun”, a povestit Iulia Vântur, conform celor de la Revista Viva!

Iulia Vantur si Salman KhanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Iulia Vântur a rememorat cu drag modul în care petrecea Crăciunul în familie atunci când era doar un copil și a subliniat cât de mult îi plăcea să împodobeasă bradul alături de părinții săi. Cu toate acestea, darurile pe care le primea de la Moș Crăciun o nemulțumeau constant pentru că Moșul avea o fixație, iar Iulia primea adesea pijamale, spre dezamăgirea sa.

Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste de aproape un deceniu cu Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit despre cum decurge viața sa în India, țara pe care a ajuns să o considere a doua casă. Fosta prezentatoare a mărturisit că încearcă din greu să-i convingă pe părinții săi să o viziteze în țara adoptivă și să petreacă mai mult timp alături de ea. Misiunea se dovedește a fi una dificilă pentru că părinții Iuliei nu sunt dispuși să renunțe cu ușurință la România și la obiceiurile pe care le au.

Întrebată dacă o deranjează să citească tot felul de informații eronate în presă, Iulia a declarat că a învățat să ignore articolele care îi creează un sentiment negativ. De altfel, frumoasa româncă declară faptul că Salman Khan i-a fost un adevărat mentor și că a învățat multe lucruri utile de la acesta.

Salman Khan s-a născut pe 27 decembrie 1965, într-o familie cu rădăcini în industria cinematografică indiană. A debutat în filmul Biwi Ho To Aisi” în 1988, dar a obținut cu adevărat recunoașterea cu rolul său din Maine Pyar Kiya” în 1989. De atunci, a interpretat numeroase roluri memorabile într-o serie de filme de succes, precum Karan Arjun”, Hum Aapke Hain Koun..!”, Bajrangi Bhaijaan” și Sultan”.

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton