Homepage  / Vedete româneşti

Unde îl va găsi Revelionul pe Dan Negru. Nu pe micul ecran, ci departe de România. Prezentatorul are planuri mari pentru trecerea dintre ani

Unde îl va găsi Revelionul pe Dan Negru. Nu pe micul ecran, ci departe de România. Prezentatorul are planuri mari pentru trecerea dintre ani
14

de Cristina Țapu,

Revelionul bate la ușă, iar fanii lui Dan Negru speră într-o minune pe ultima sută de metri. Ei și-ar dori ca el să revină pe micul ecran pentru a prezenta emisiunea specială la trecerea dintre ani, așa cum a făcut-o ani întregi și s-a bucurat de succes. Veștile, însă, nu sunt bune pentru admiratori. Iată ce planuri are Dan Negru de Revelion.

Unde va petrece Dan Negru Revelionul anul acesta

Dan Negru nu va putea fi văzut la televizor de Revelion, spre dezamăgirea fanilor. Nu a înregistrat o emisiune specială la trecerea dintre ani, iar anul 2024 îl va găsi alături de familie în Statele Unite Ale Americii.

„Dan s-a săturat să fie bombardat cu mesaje prin care e rugat să revină la TV cu Revelionul. Mai ales în această perioadă… Ce mai, curg mesajele la greu! Așa că pleacă în America, unde fusul orar îl aruncă la vreo 8-9 ore decalaj și nu va mai avea bătăi de cap”,  a declarat un prieten al lui Dan Negru, conform celor de la Cancan.

Dan NegruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

La începutul anului 2021, Dan Negru a părăsit Antena 1, unde a fost lider de audiențe timp de 21 din cei 22 de ani în care a prezentat spectacolul de Revelion maraton. A semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, debutând cu succes în emisiunea Jocul cuvintelor”, care a obținut cifre impresionante în privința audienței. Ulterior, a preluat conducerea unui alt show, Tu urmezi”, concentrat pe cultura generală și a continuat să atragă un public numeros.

De la finalul toamnei, Dan Negru prezintă nu mai puțin de trei emisiuni, după ce a lansat show-ul The Floor”.

Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte de a debuta în televiziune

Dan Negru, în vârstă de 52 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România, iar cariera sa în domeniul divertismentului televizat se întinde pe mai bine de două decenii.

Telespectatorilor le este aproape imposibil să se gândească că Dan Negru a avut și o altă meserie înainte de a fi prezentator pentru că acest rol i se potrivește ca o mănușă. Iată cu se s-a ocupat, însă, Dan Negru înainte de a fi lider al audiențelor cu emisiunile sale!

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, el a fost contabil la Spitalul „Victor Babeș” timp de un an. În 1991, el a debutat în radio, lucrând la Radio Timișoara, și din anul 1994, a început să-și desfășoare activitatea la TVR.

Sursă foto: Kanal D – Instagram Dan Negru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton