Homepage  / Vedete româneşti

Cum va fi vremea de Paște pentru Iulia Pârlea? „Îmi doresc să fie frumos, atât afară, cât și în suflete”. EXCLUSIV

Cum va fi vremea de Paște pentru Iulia Pârlea? „Îmi doresc să fie frumos, atât afară, cât și în suflete”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Chiar dacă vremea este imprevizibilă, cu siguranță Iulia Pârlea va avea un Paște cu multe bucurii. Prezentatoarea rubricii „Vremea” va fi prezentă la Pro TV în zilele de sărbătoare, dar își va rezerva timp și pentru a prepara salata de boeuf. În rest... va fi un musafir cu zâmbete la purtător! 

Dacă anul trecut a avut liber, de data aceasta Iulia Pârlea va fi la datorie de Paște și va prezenta rubrica „Vremea” de la Pro TV. Bineînțeles, toată lumea dorește să afle prognoza… 

Iată ce am aflat de la Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV!

Deși vremea este probabilă… ce ne poți spune despre prognoza de Paște? Presupun că ai primit această întrebare destul de des…

Primesc această întrebare des, da. Eu aș putea să vă spun multe, dar ar fi puțin probabil să se întâmple așa pentru că datele, cât de cât exacte, sunt cele pe următoarele 4 zile. Odată ce depășesc 4 zile, datele au o acuratețe de 7%, atât! Şi dacă ar fi să ne luăm după statistici, iar nu ne ajută… Zilele trecute am aflat de la Busu că din 1990 vremea s-a schimbat atât de mult încât nu se mai poate face o prognoză pe baza statisticilor. Acum, să revin la întrebarea – Nu știu, în acest moment, cum o să fie vremea de Paște, dar îmi doresc să fie frumos, atât afară, cât și în suflete și să avem sărbători fericite.

Apropo de Paște, unde vei sărbători anul acesta?

Anul acesta, Paștele o să mă prindă la Știrile PRO TV, la Vremea. Am fost liberă anul trecut, acum e rândul lui Busu să petreacă sărbătorile în liniște.

Până acum, ai prins vreun Paște în Grecia, țară pe care o vizitezi atât de des? Dacă da, ce este diferit acolo față de România?

O singură dată am prins Paștele în Grecia pe o insulă, acum câțiva ani… A fost o experiență unică, minunată, altceva. Acolo, toată lumea merge la biserică să ia lumină, dar nu oricum, îmbrăcată frumos, elegant. Că se cunosc sau nu, nu contează, ei se salută, iși dau mâna, la 00.00 se îmbrățișează și își urează Kalo Pascha=Paște Fericit, plus că au artificii la miezul nopții, se creează o atmosferă extraordinară, de poveste, așa am simțit eu atunci.

Și cât de mult te vei implica în pregătirea meniului de anul acesta?

Pentru că o să fiu la Știri, scap ieftin, să zic asa… Eu, clar, o să fac salata de beouf, ca în fiecare an. Restul o să cumpăr sau o să merg în vizită, e frumos să fii și musafir de sărbători.

iulia-parlea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În general, ce te ține în fața micului ecran?

Mă ține în fața televizorului tot ce mă învață ceva, tot ce îmi trezește emoție. Mă uit la „Românii au talent”, abia aștept să înceapă „Visuri la cheie” – plâng aproape la fiecare ediție, „Vocea României”, dar și „Săriți de pe fix” – râd în hohote de fiecare dată.

Și care sunt planurile de vacanță pentru vara aceasta?

Pffff, prea devreme să răspund la această întrebare! Chiar nu am nimic pregătit, o să fie și în funcție de programul de la „Vremea”, dar cu siguranță o să merg, măcar câteva zile, undeva la plajă… Grecia, Italia, Croația, o să văd ce simt atunci când o să fie momentul.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton