; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum va arăta semifinala „Dansez pentru tine”

30 November 2012

Finalul celui de-al XIII-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine' se apropie cu paşi repezi, iar diseară veți afla cele trei echipe care se califică în marea finală din 7 decembrie. În aşteptarea marelui moment, echipele se pregătesc asiduu să ofere un spectacol veritabil, ale cărui ingrediente sunt improvizaţia, reggaetonul şi dansul ţigănesc.

Din păcate, echipa formată din Max şi Diana sau cea formată din Roxana şi George va părăsi competiţia visurilor. În aşteptarea momentului decisiv, când vor fi dezvăluite voturile telespectatorilor, Max şi Roxana îşi răsfaţă partenerii cât pot de mult. Max îi dăruieşte partenerei sale trandafiri, pentru că ştie că sunt florile ei preferate, iar Roxana îl copleşeşte pe George zilnic cu dulciuri.

„Se sperie mereu cei de la benzinărie de mine, că plec cu braţul plin de ciocolată, napolitane şi tot felul de bunătăţi', a dezvăluit Roxana Ionescu. Ea i-a mai dăruit, de asemenea, mai multe haine pe care George şi le dorea.

Şi Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii Cancan Tv de la Acasă, intră în ringul visurilor şi dansează pentru un caz umanitar alături de Valentin Luca, cel care va demonstra cu această ocazie că are talent şi la dans.

„Mi se pare un lucru extraordinar să poţi să ajuţi pe cineva, cu atât mai mult cu cât îmi place dansul foarte tare. Sunt onorată că voi dansa pentru un caz umanitar şi sunt bucuroasă că astfel voi putea face o persoană mai fericită', a mărturisit Ilinca.

Şi trupa No Limit, care a demonstrat în paşi de dans la „Românii au talent' că talentul nu cunoaşte limite, intră în ringul visurilor şi dansează pentru un caz umanitar.

Tot diseară, Cristina şi Vlad, protagonişti ai serialului „Pariu cu viaţa', intră în scena de la „Dansez pentru tine'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare