; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Radio Killer   Mi e dor_artwork

Cum sună prima piesă Radio Killer în limba română?

16 October 2015

E deja octombrie, toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, și e timpul pentru o nouă piesă semnată Radio Killer… nu orice piesă, ci o premieră cool, care nu poate lipsi din cele mai tari playlist-uri. „Mi-e dor', compusă în studiourile HaHaHa Production, este prima producție în limba română a proiectului.

Radio Killer - Mi-e dor_artwork

„A sosit momentul în care lansăm prima noastră piesa în limba română și suntem superîncântați de rezultat. Ne-am dorit de multă vreme să facem acest lucru, păstrând, în același timp, un sound cool și care să ne reprezinte în totalitate. Așa a apărut «Mi-e dor», o piesă de dragoste, foarte emoționantă, scrisă împreună cu Elena Moroșanu și Andrei Mihai', au declarat Lee Heart și Paul Damixie despre cea mai nouă piesă a lor.

Radio Killer trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă. Prin sound-ul lor dinamic și electrizant au reușit să depășească granițele și să cucerească topurile radiourilor de muzică dance din Europa și SUA. La 4 ani de la primul succes obținut în formula Paul Damixie – Lee Heart, a venit momentul potrivit și pentru o primă piesă în limba română. Astfel, s-a născut „Mi-e dor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare