Homepage  / Vedete româneşti

Cum stau cu finanțele Eliza și Cosmin Natanticu? „În familia Natanticu banii se evaporă. Noi suntem risipitori”. EXCLUSIV

Cum stau cu finanțele Eliza și Cosmin Natanticu? „În familia Natanticu banii se evaporă. Noi suntem risipitori”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

De 14 ani încoace, Cosmin și Eliza Natanticu sunt împreună la bine și la greu, dar mai ales la TV. După „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, cei doi formează din nou o echipă însă într-un alt format de divertisment de la Antena 1. La „Power Couple”, mai precis, unde au avut parte de multe provocări la limita imposibilului, dar și de investiții mai mult sau mai puțin... reușite.

Divertismentul e la putere în familia lor, căci Eliza și Cosmin Natanticu formează din nou o echipă puternică la Antena 1. După „Asia Express” și „Te cunosc de undeva!”, cei doi își testează relația la „Power Couple”.

Dincolo de „Power Couple”, cei doi sunt implicați și în alte proiecte, tot la Antena 1. În timp ce Eliza concurează cu Zarug la „Te cunosc de undeva!”, Cosmin joacă în „Bravo, tată!” și este în juriul „iUmor”.

Iar până va apărea un bebe în familia Natanticu, Eliza și Cosmin își fac „încălzirea” ca părinți având grijă de doi cățeluși, cărora le acordă tot timpul lor liber.

Aflăm mai multe din cele ce urmează…

Din nou, împreună, la TV. La bine, la greu… chiar și în sala de nașteri. Cât de mult a pus la încercare „Power Couple” relația voastră?

Eliza: Power Couple, în cazul nostru, nu a făcut decât să ne apropie. Chiar dacă, pe moment, la probe mai țipam și ne stresăm, într-o secundă totul se uită și se reaprinde iubirea. (râde) Această competiție ne-a făcut să ne redescoperim și nu pot decât să mă bucur că am putut să trăiesc această experiență alături de soțul și totodată prietenul meu, jumătatea mea mai bună.

Cosmin: Exact, cum zice ea!

Ce ați descoperit nou unul la celălalt de data aceasta? Și bune și rele…

Eliza: Am descoperit că am un soț curajos. Și am redescoperit omul de lângă mine, cu ochii dragostei, ca fiind un bărbat sexy și puternic. Să poți să dai refresh acestei imagini de-a lungul vieții e un privilegiu. E frumos cum ne redescoperim noi de la proiect la proiect și, sincer, ador să fiu alături de Cosmin în proiecte TV.

Cosmin: Și eu am descoperit curajul lui Lizzie în momente cruciale. Și recunosc că m-a surprins. Nu mă așteptam să aibă forța asta cu care și-a înfruntat unele dintre cele mai mari temeri. Teama de înălțime era paralizantă pentru ea – iar în Malta, am descoperit o Lizie neînfricată, care a putut trece peste acest obstacol și sunt mândru.

Urmărind acum montajul, credeți că puteați să vă descurcați mai bine la unele probe?

Eliza: Văzând montajul, îmi ies din mine, mă privesc din exterior și mă întreb cum de am avut curaj să fac probele. Cosmin știe ce știe despre frica mea teribilă de înălțime și nu aveți idee cât de mult am muncit psihic cu mine că să pot face probele. Stresul pentru noi a fost mult mai puternic decât ce se vede pe televizor. Noi așteptam de dimineață până seară să intrăm la probă, neștiind ce urmează să ni se întâmple, făcân-du-ne tot felul de gânduri, iar uneori intrând în cele mai întunecate scenarii despre pro-ba zilei respective. Concluzia: mai bine de atât în cazul meu nu se poate! (râde)

Cosmin: Pentru mine nu a fost așa greu ca pentru Lizzie. Eu văd la fața locului ce e de făcut și nu gândesc prea mult. Dacă pot să fac, fac.

Apropo de probe, care vi s-a părut cea mai imposibilă?

Cosmin: Toate probele sunt imposibile!

Până la urmă, ați investit corect?

Eliza: În cazul investițiilor cred că nu există investiție corectă. Noi am jucat safe în mare parte, am urmărit o strategie din care, am sperat noi, să ne croim un parcurs pe cât de lung posibil. Însă vor fi surprize…

Apropo de investiții, pe ce cheltuiți voi banii? Împreună și separat…

Cosmin: În familia Natanticu banii se evaporă. Noi suntem risipitori. Dar ne trăim viața.

În același timp, sunteți implicați și în proiecte separate la Antena 1. Cosmin, tu joci într-un serial, iar Eliza – faci echipă cu Zarug la „Te cunosc de undeva!”… Vă urmăriți unul pe celălat? Și cât de tare vă criticați?

Eliza: Fac echipă cu Zarug și sunt super happy pentru că am descoperit o super-chimie și un coleg de excepție.

Eliza Natanticu, despre participarea la „Power Couple România” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cine deține supremația pe telecomanda de acasă?

Cosmin: Supremația asupra telecomenzii o dețin eu. Eu mă uit la mine (la „iUmor” și „Bravo, tată!”) și la meciuri în timpul liber. Pentru Lizzie, sunetul de meci a devenit un background pe care îl folosește și când sunt eu plecat în turneu. Îi ține de urât.

Eliza: Eu, din păcate, nu prea am timp să mă uit la TV, dar nu ratez nicio ediție „Power Couple” și „Te cunosc de undeva!”.

Și ce vă place să faceți când nu sunteți implicați în niciun proiect?

Eliza: Când nu suntem implicați în proiecte ne place să ne odihnim și să călătorim. Să petrecem timpul împreună. Am realizat că ne place să mergem în vacanțe numai noi doi și cățelușii noștri, atunci când îi putem lua și pe ei.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton