; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

107045266_287042679400617_4990067835700584483_n

Cum și-au sărbătorit Angelique Boyer și Sebastian Rulli zilele de naștere

07 July 2020

Pe lângă frumoasa poveste de dragoste care îi leagă, îndrăgiții actori de telenovele Sebastian Rulli și Angelique Boyer au norocul să își sărbătorească zilele de naștere în același timp.

Născută pe 4 iulie, Angelique a împlinit 32 de ani, în timp de Sebastian, care și-a sărbătorit ziua pe 6 iulie, a împlinit 45 de ani.

Sebastian i-a pregătit, la sfârșitul săptămânii trecute, o zi plină de surprize partenerei sale pe care a trezit-o în acorduri de saxofon. Cu ajutorul muzicianului Leo Parayana, care i-a înregistrat un videoclip special cântându-I „la mulți ani' la celebrul instrument.

Peste zi acesta s-a ocupat să îi pregătească de mâncare și a surprins-o încă o dată pe Angeliqe cu un tort spectaculos auriu, toate acestea însoțite și de un mesaj romantic postat pe rețelele de socializare:

„Azi îți sărbătoresc viața ca pe o comoară a vieții mele. Datorită gândirii tale pozitive, putem construi o viață plină de aventuri împreună și vom continua să visăm…Te iubesc', a scris Sebastian Rulli.


Două zile mai târziu a venit și rândul lui Sebastian să primească surprize din partea iubitei sale, care filmează în prezent pentru telenovela „Imperio de mentiras'. Actorul a primit un tort turcoaz și s-a bucurat de ziua liberă petrecută cu Angelique la malul mării în Tulum.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare