; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Câștigătorul MasterChef a ajuns în Franța

Cum şi-au împlinit visurile foştii concurenţi MasterChef

05 February 2013

Fie că şi-au îndeplinit visul de a lucra într-o bucătărie profesionistă, fie că şi-au deschis afaceri culinare sau au plecat în călătorii gastronomice, concurenţii primului sezon MasterChef' au devenit peste noapte vedete şi au reuşit să îşi transforme pasiunea pentru gătit într-un adevărat stil de viaţă.

Petru Buiuca, câştigătorul primului sezon MasterChef

După ce a câştigat titlul de MasterChef şi premiul de 50.000 de euro, Petru şi-a îndeplinit nu un vis, ci mai multe: şi-a ajutat mama şi familia, şi-a deschis o afacere online, a participat la numeroase evenimente culinare la care a făcut spectacol şi a plecat într-o călătorie iniţiatică în Franţa. De asemenea, împreună cu Alex Cirtu şi cu Mehrzad Moghazehi lucrează la deschiderea unui studio de gătit inovator.

Alex Petricean DArtagnan şi Bogdan Alexandrescu Dexter

Cei doi au fost luaţi sub aripa lui Chef Florin Dumitrescu. Au muncit în bucătăria restaurantului condus de acesta şi au învăţat secretele din spatele unui restaurant. Cu mult curaj, cei doi şi-au deschis la sfârşitul anului trecut un restaurant al lor, Autographe, pe care îl condimentează în fiecare zi cu preparate inedite care le poartă semnătura.

Mimi Nicolae

După duelul cu Petru, Mimi a ieşit pe locul al doilea în concurs, dar a câştigat simpatia tuturor. Mimi a participat la campania de lansare a unui lanţ de hypermarketuri din ţară, fiind imaginea campaniei şi participând la conferinţe de presă, evenimente culinare, inaugurarea magazinelor. Găteşte în continuare acasă cu aceeaşi pasiune, pentru fiul şi soţul ei.

Mehrzad Moghazehi

Mehrzad Moghazehi

Mehrzad şi-a lansat un blog cu reţete, a participat la mai multe evenimente culinare şi colaboreaza cu un restaurant din Ploieşti, pentru care a realizat şi un meniu, face echipa cu Alex Cirtu la evenimente private, cu care speră să scoată şi o carte de bucate.

Alex Cirtu Teacher'

După terminarea MasterChef, şi-a dat demisia de la şcoala unde era profesor şi s-a concentrat pe activităţile culinare. Împreună cu Mehrzad, s-a axat pe petreceri private, inaugurări de restaurante, meniuri pentru câteva restaurante din Bucureşti şi visează la un show culinar.

Sidia Sissoko

Simpaticul inginer a urmat cursuri de specializare şi si-a luat cu brio diploma de bucătar şi chef. Nici el nu a stat departe de evenimentele gastronomice şi a participat, ca invitat, la numeroase alte emisiuni de divertisment ale Pro TV. A fost solicitat de şcoala la care a absolvit cursurile de bucătar să colaboreze pentru un program de updatare a bucătăriilor din diverse restaurante de pe Valea Prahovei. A ţinut cursuri în Sinaia pentru bucătarii dintr-un restaurant de acolo, pe care i-a pus la curent cu noile tehnologii din domeniul gastronomic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare