; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere Angelica Rivera

07 August 2013

Prima doamnă a Mexicului, fosta actriţă de telenovele Angelica Rivera, a împlinit 44 de ani pe 2 august, iar ziua de naştere a petrecut-o alături de soţul ei, Enrique Peña Nieto, şi de copiii lor (trei ai Angelicăi din prima căsătorie şi trei ai lui Enrique din fostul mariaj).

Mica reuniune de familie cu ocazia zilei de naştere a actriţei a avut loc într-o cameră special amenajată la spitalul Militar din Ciudad de Mexico, deoarece preşedintele Enrique Peña Nieto a suferit, de curând, o intervenţie chirurgicală (i-a fost extirpat un nodul tirioidian).

[Not a valid template]

Cea mai frumoasă zi de naştere pe care pot să o am este evident alături de soţul meu şi de cei şase copii ai noştri, înconjurată de dragoste. Azi am primit trei cadouri care mă umplu de fericire: sănătatea soţului meu, armonia din cadrul familiei mele şi debutul în teatru al fiicei mele Sofi. Mă simt o femeie împlinită, realizată şi fericită', a declarat Angelica, citată de peopleenespanol.com.

La rândul său, Enrique Peña Nieto a avut numai cuvinte frumoase la adresa soţiei sale: Îi urez La mulţi ani' partenerei mele şi soţiei mele Angelica, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Îţi mulţumesc pentru dragoste, încredere, bucuria şi devotamentul tău. Sunt un bărbat norocos că te am alături de mine şi pentru că formăm împreună o familie foarte frumoasă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare